Survivor finalinde maskesiz sosyal mesafe skandalı!

Acun Ilıcalı tarafından İstanbul Galaport'ta düzenlenen Survivor 2020 finalinde yarışmacılar ve seyircilerin maskesiz bir halde sosyal mesafe kuralına da uymamaları canlı yayında büyük bir skandala neden oldu.

İstanbul Galaport'ta gerçekleştirilen Survivor 2020 finalinde canlı yayında sosyal mesafe skandalı yaşandı. Survivor yarışmacılarının ailelerin bulunduğu yerde hiç kimsenin maske takmaması ve sosyal mesafe kuralına uymaması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Acun Ilıcalı'nun sunuculuğunu gerçekleştirdiği Survivor 2020 İstanbul finali büyük bir skandala imza attı. İstanbul'da boğaza nazır olan Galaport'ta düzenlenen final etkinliğinde yarışmacılar ve seyirciler skandalı da beraberinde getirdi.

Survivor 2020 finalinde yarışmacılar ve seyircilerin maskesiz ve sosyal mesafe kuralına uymadan oturması gözlerden kaçmayan bir skandalın yaşanmasına sebebiyet verdi. Hatta yarışma esnasında Acun Ilıcalı'nın her geleni yanağından öpmesi de gözlerden kaçmayan diper bir hadise oldu.

Survivor maske sosyal mesafe

Survivor maske sosyal mesafe

Survivor maske sosyal mesafe

Survivor finalinde maskesiz sosyal mesafe skandalı! ile ilgili etiketler maske survivor 2020 sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.