Survivor Finali Galataport'ta! Galataport Nerede? Acun ile Şahenk Galataport'ta da Ortak mı?

Survivor 2020 Finali Galataport'ta yapılacak. Vatandaşlar Galataport nerede sorgulamasına başladı. Finale kalan iki yarışmacının Survivor finalini İstanbul Galataport'ta yapacağı Dominik'ten yapılan canlı yayında açıklandı. Galataport'un ortaklarından Ferit Şahenk, CNBC kanalını satarak TV 8'e ortak olmuştu. Peki Galataport İstanbul konumu neresi? İşte detaylar....

Survivor 2020 Finali Galataport'ta Yapılacak. Bu akşam Dominik'ten yapılan canlı yayında Acun Ilıcalı, Survivor finalinin İstanbul Galataport'ta yapılacağını açıkladı. Galataport'un ortaklarından Ferit Şahenk ile yakınlığı daha önceden ortaya çıkan Acun Ilıcalı, Survivor finalini de yine TV 8'den ortağı olduğu Şahenk'in Galataport'unda yapacak. Peki Galataport İstanbul konumu neresi? İşte detaylar...


SURVİVOR FİNALİ GALATAPORT'TA!

Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin finalinin İstanbul Galataport'ta yapılacağını bu akşamki Survivor bölümünde açıkladı.


GALATAPORT İSTANBUL'DA NEREDE? KONUMU NEDİR?

GALATAPORT HAKKINDA

Galataport veya Salı Pazarı Kurvaziyer Limanı Projesi Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü'ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer almaktadır.

Survivor Galataport nerede, hangi ilçede? Galataport İstanbul'un neresinde?


KONUM VE ULAŞIM

Proje Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü'ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer almaktadır.

GALATAPORT KİMİN?

Galataport projesinin ortaklarından Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, aynı zamanda TV 8'in ortaklarından. Acun Ilıcalı ile Ferit Şahenk'in daha önce TV 8'in hisseleri ile ilgili bir alışverişi bulunuyor. Ferit Şahenk, TV 8'in yüzde 30 hissesi için 110 milyon dolar ödemişti.

70 milyon dolara almıştı

Acun Ilıcalı, 2013 yılında TV8'i 70 milyon dolara satın almıştı. Bir yıl sonra kanalın değerinin 400 milyon dolar olduğunu söylemişti.

ACUN ILICALI İLE FERİT ŞAHENK GALATAPORT'TA DA MI ORTAK?

TV 8'in iki ortağının Survivor finalinin yapılacağı Galataport'ta da ortak olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Konuyla ilgili iki isimden de henüz bir açıklama gelmedi.

 

Survivor Finali Galataport'ta! Galataport Nerede? Acun ile Şahenk Galataport'ta da Ortak mı? ile ilgili etiketler Survivor Ferit Şahenk Acun Ilıcalı final galataport neresi galataport nerede TV 8
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.