Survivor Evrim, Nisa ve Ogeday Aşkını Bir Avazda Ortaya Döktü! Survivor 2022'nin Aşkını İfşaladı!

Günlerdir konuşulan Nisa ve Ogeday sevgili mi sorusu sonunda yanıtını buldu. Survivor Evrim, parkurda ayak üzeri Nisa ile atıştı. Nisa'nın, "Bana laf atmasan olmaz" diyerek çıkışması üzerine Evrim, "Ogeday buradayken yapmam" dedi. Nisa ve Ogeday aşkı resmen ifşalandı.

Nisa ve Ogeday sevgili mi sorusu Survivor 2022 izleyenlerinin günlerdir yanıtını aradığı bir soruydu. TV8'in sevilen yarışmasının son bölümünde Evrim'in önce Barış Murat Yağcı'nın eski sevgililerine laf atması sonra Nisa'ya cevap vermesi sosyal medyada gündem oldu.

Survivor Evrim Keklik, Nisa ve Ogeday aşkını bir avazda ortaya döktü. Survivor 2022'de ödül oyunu mücadelesi sürerken sakatlığı nedeniyle benchte oturan Evrim, mücadelelere attığı laflarla katıldı.

Nisa ve Ogeday Aşkını İfşaladı!

Survivor 2022'nin bu akşam yayınlanan bölümünde Evrim, Barış'ın hayranları ve eski sevgililerine laf attı. Daha sonra 'Bana laf atmasan olmaz' diyen Nisa'ya 'Ogeday buradayken bunu yapmam' diyerek ikilinin birlikte olduğunu ima etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Survivor Evrim, Nisa ve Ogeday Aşkını Bir Avazda Ortaya Döktü! Survivor 2022'nin Aşkını İfşaladı! ile ilgili etiketler nisa ogeday sevgili mi evrim ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.