Survivor Evrim Keklik Sürgün Adasına Abone Oldu! Haftanın İlk Eleme Adayı Evrim Oldu!

Survivor 2022'de haftanın ilk eleme adayı Evrim Keklik oldu. 26 Şubat 2022 Cumartesi yapılan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından en fazla oyu alan Survivor Evrim sürgün adasına gitti. Daha önce iki kez sürgüne giden Keklik, sezonun en çok eleme adayı olan ismi oldu.

Her bölümü bir başka tartışmaya, gözyaşına sahne olan, parkur mücadeleleri kıran kırana geçen Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları da hırsla devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde oynanan oyunu kaybeden Gönüllüler takımı sürgün adasına gidecek ismi de belirledi.

Survivor Evrim Keklik'in eleme adayı olarak tekrar sürgün adasına gitmesi sonrası sosyal medya yıkıldı. Survivor 2022'de 26 Şubat akşamı toplanan konseyde en çok oyu alan Evrim Keklik haftanın ilk eleme adayı olarak sürgün adasına gitti.

Survivor Evrim Keklik Sürgün Adasına Abone Oldu! Haftanın İlk Eleme Adayı Evrim Oldu!

"Evrim Keklik Sürgün Adasına Abone Oldu"

All Star 2022'de parkurda beklentileri karşılayamayan Evrim Keklik, bugün de girdiği mücadeleleri kaybederek takımının mağlubiyetinde etkili oldu. Keklik, daha önce de yapılan oylamalarda en çok oyu alarak iki kez sürgün adasının yolunu tutmuştu.

Gözyaşları İçerisinde Terk Etti

Sezona istediği gibi başlayamadığını dile getiren Survivor Evrim, gözyaşları içerisinde konseyi terk etti.

Survivor Evrim Keklik Sürgün Adasına Abone Oldu! Haftanın İlk Eleme Adayı Evrim Oldu! ile ilgili etiketler Survivor Evrim eleme adayı sürgün adası Evrim Keklik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.