Survivor Evrim Keklik Konsey'de Nisa İle Tartıştı! Evrim: "Kuyruk Acın Var!"

Survivor 2022 bu akşam yapılan konseyle sezona damga vurdu. Konseyde ismi çıkan ve eleme adayı olarak sürgün adasına giden Survivor Evrim Keklik, Acun Ilıcalı ile oylama yüzünden tartıştı. 31 Ocak akşamı yapılan konseyde Yasin ve Nisa'ya sataştı.

Survivor Evrim Keklik bu akşam yapılan eleme konseyine sözleri ile damga vurdu. Ekranların en çok takip edilen yarışması bu akşam oynanan dokunulmazlık mücadelesi ile devam etti. Ünlüler ve Gönüllülerin kıyasıya mücadele ettiği parkurda kazanan takım Ünlüler oldu.

Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında eleme adayı olarak Survivor Evrim Keklik oldu. Sakatlığından dolayı uzun bir süre benchte kalan Keklik, Nisa ve Ogeday'ın sevgili olduğunu ima etmişti. Eleme konseyinde 5 oy alarak sürgün adasına giden Evrim Keklik gitmeden konseyi karıştırdı.

Evrim Konseyde Estirdi

Oylama sırasında kendisinini adını düşündüğü Evrim Keklik oylamada 5 oy aldı. Keklik, Nisa Bölükbaşı'na yönelik, "Benim ismimi yazdın çünkü kuyruk acın vardı. Kurt kışı geçiriri ama yediği ayazı unutmaz." ifadlerini kullandı.

Acun Ilıcalı Evrim'i Azarladı!

Ilıcalı burada devreye girerek, "Oylama açık oylama değil Evrim. Bu yüzden seni yazdığını düşündüğün kimseyle adada devam et" diyerek oylama usulüne aykırı hareket ettiğini söyledi. Tartışmayı devam ettiren Evrim Keklik daha sonra Yasin'e sataştı.

Durmadı Yasin'e Salladı

Evrim, Yasin'e dönerek, "Hiç beklemezdim." dedi. Eleme adaylarının belirlenmesinden sonra Nisa Evrim'e cevap verdi. Survivor'da en fazla hayran kitlesine sahip olan ve çok konuşulan Survivor Nisa Bölükbaşı kısa bir süre önce Gönüllüler takımından arkadaşı Ogeday Girişken ile sevgili olduğu imasında bulunan Keklik'e ateş püskürdü.

 

 

 

Survivor Evrim Keklik Konsey'de Nisa İle Tartıştı! Evrim: "Kuyruk Acın Var!" ile ilgili etiketler Evrim Keklik Survivor 2022 nisa Survivor Nisa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.