Survivor Evrim Keklik İle İlgili Flaş İddia! Parkurda Normal, Konseyde Seke Seke Yürüyor!

Survivor 2022'nin en çok konuşulan yarışmacısı Evrim Keklik ikinci kez sürgün adasına gitti. Ancak Survivor Evrim ile ilgili dikkat çeken bir detay var. Parkurda normal yürüyen Keklik'in konseyde seke seke yürümesi hem izleyicinin hem Survivor Panorama yorumcusu Damla Can'ın dikkatini çekti. Peki Survivor Evrim'in sakatlığı nedir? İşte detaylar...

Her bölümüyle heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de sezonun en çok konuşulan ismi Evrim Keklik ikinci kez sürgün adasının yolunu tuttu. Sakatlığı nedeniyle oyunlara katılamayan Keklik ile ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Survivor Evrim Keklik İle İlgili Flaş İddia! Parkurda Normal, Konseyde Seke Seke Yürüyor!

Survivor Evrim Keklik neden oynamıyor, sakatlığı ne soruları da bu iddia sorusu gündeme geldi. Parkurda normal ancak konseyde seke seke yürüyen Keklik Survivor Panorama yorumcusu Damla Can'ın da dikkatini çekti.

Survivor Evrim Keklik İle İlgili Flaş İddia! Parkurda Normal, Konseyde Seke Seke Yürüyor!

Evrim Keklik Konseyde Seke Seke Yürüyor

Survivor 2022'de Evrim Keklik ile ilgili iddia merak konusu oldu. Sezon başından bu yana benchte olan ve dokunulmazlık, ödül oyunlarına katılmayan yarışmacı ile ilgili Acun Ilıcalı'dan da henüz bir açıklama gelmedi. Sakatlık yaşayan Nisa, Adem ve Yasin hakkında bilgi veren Ilıcalı söz konusu Survivor Evrim hakkında sessizliğini korudu.

Survivor Panorama yorumcusu Damla Can, dün akşamki programda şunları söyledi: Benim 2016'da kırığım vardı 3 hafta sonra oyunlara dönmüştüm. Evrim'in neyi var da kaç haftadır oynamıyor. Bir de dikkatimi çekti konseyde seke seke yürüyor ama adada normal "

Survivor Evrim Keklik İle İlgili Flaş İddia! Parkurda Normal, Konseyde Seke Seke Yürüyor! - Resim : 2

Survivor All Star 23. bölümüyle 14 Şubat 2022 Pazartesi akşamı tv8'de olacak.

 

 

 

 

 

Survivor Evrim Keklik İle İlgili Flaş İddia! Parkurda Normal, Konseyde Seke Seke Yürüyor! ile ilgili etiketler Survivor Evrim Evrim Keklik Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.