Survivor Evrim Keklik Eleme Konseyi Öncesi Bayıldı! Evrim Keklik Neden Bayıldı, Durumu Nasıl?

Survivor 2022'de ödül oyunu heyecanı devam ediyor. Survivor Evrim Keklik bu akşam yapılan oyun sırasında baygınlık geçirdi. Sezon boyunca 12 kez girdiği eleme potasından çıkan Keklik bir kez daha eleme potasında. Peki Survivor Evrim Keklik neden bayıldı, durumu nasıl? Detaylar haberimizde...

Survivor Evrim Keklik, All Star 2022'de toplamda 12 kez eleme potasına ismini yazdırdı. Tüm potalardan çıkan ve adadaki yoluna devam eden Keklik, ilk kez Survivor 2020'ye katılmış ve o dönem sekizinci olmuştu. 17 Mayıs 2022 Survivor yeni bölümünde oynanan ödül oyunu sırasında baygınlık geçirdiği görülen Evrim Keklik neden bayıldı, sağlık durumu nasıl?

Evrim Keklik'in bayılması sonrası sağlık durumu da merak konusu oldu. Survivor All Star 2022'nin 17 Mayıs akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde Keklik'in son sağlık durumu ile ilgili bilgi verilecek.

Eleme potasında Gönüllüler takımından 6 ismin yer aldığı yarışmada Survivor Evrim Keklik'in ismi de yer alıyor.

1991 doğumlu olan Evrim Keklik, voleybolcudur. Fenerbahçe'de voleybol oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer oldu. 11 yıl süren kariyerinden sonra omuzunda yaşadığı sakatlık nedeniyle voleybolu bıraktı. Evrim Keklik, 2020 yılıında katıldığı Survivor'da 8. olmuştur.

Survivor Evrim Keklik Eleme Konseyi Öncesi Bayıldı! Evrim Keklik Neden Bayıldı, Durumu Nasıl? ile ilgili etiketler survivor evrim keklik Evrim Keklik neden bayıldı evrim keklik sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.