Survivor Evrim Keklik boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi

Survivor Evrim Keklik boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi hakkındaki detaylar araştırılmaya başlandı. Survivor 2022 All Star kadrosu gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik hakkında tüm detaylar merak uyandırdı.

Survivor 2022 All Star kadrosunda gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik hakkında kısa detaylar yarışmayı izleyenler için önemli bir hale geldi. İşte Survivor 2022 kadrosunda yer alan Evrim Keklik’in boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi…

Evrim Keklik Kimdir?

14 Mart 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen voleybolcu Evrim Keklik, baba tarafından aslen Çankırılıdır. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olan Keklik, Fenerbahçe takımında voleybola başlamış ve sonrasında da 10 yıl boyunca devam ederek Galatasaray’a transfer olmuştur.

Survivor Evrim Keklik boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi

2010-2011 yılları arasında Ereğli Belediyespor’a transfer olan Keklik, omzunda yaşadığı sakatlıktan dolayı çok sevdiği voleybolu bırakmak durumunda kalmıştır. Hali hazırda bir takımda yüzme antrenörlüğü yapan Evrim Keklik aynı zamanda sualtı hokeyiyle de ilgilenmektedir. Keklik daha öncesinde Survivor 2020 kadrosunda da yer almıştır.

Survivor Evrim Keklik, Instagram’da evrimkeklik kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Evrim Keklik Boyu

1.67

Evrim Keklik Kilosu

59

Evrim Keklik Burcu

Balık

Evrim Keklik Sevgilisi

Yok

Evrim Keklik Göz Rengi

Kahverengi

Evrim Keklik Saç Rengi

Sarışın

Survivor Evrim Keklik boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi ile ilgili etiketler Survivor Evrim Keklik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.