Survivor Evrim Keklik ayağı mı kırıldı? Survivor Evrim attığı çığlıkla adayı inletti!

tv8'de henüz 4'üncü bölümü ekrana gelecek olan Survivor All Star 2022'de daha ilk haftadan 3 yarışmacı sakatlandı. Önce Barış ardından Hikmet son olarak da Evrim parkurda ciddi şekilde sakatlandı. Survivor Evrim, mücadele sırasında acı içinde yere yığılarak "Annemi İstiyorum" diye bağırdı. İşte 18 Ocak Survivor 4. bölüm ile ilgili bilgiler...

Survivor All Star 4'üncü bölümüyle 18 Ocak Salı ekrana geliyor. Yarışma henüz başlamış olmasına rağmen ciddi sakatlıklar yaşanmaya devam ediyor. Zorlu parkurlarda mücadele eden yarışmacılardan önce Barış Murat Yağcı daha sonra Hikme sakatlanarak herkesi korkuttu.

SURVİVOR EVRİM'İN AYAĞI KIRILDI MI?

Survivor 2022'nin 18 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek 4'üncü bölümünün tanıtım videosunda Survivor Evrim'in sakatlanarak acı içinde yerde kalması herkesi korkuttu. Yerde yığılı kalan Evrim Keklik'e anında müdahele edildi.

Survivor Evrim Keklik ayağı mı kırıldı? Survivor Evrim attığı çığlıkla adayı inletti!

Survivor Evrim'in sakatlandığı anlarda "Annemi istiyorum" çığlığı ise o anlara damga vurdu. Doktorların müdahale ettiği Survivor Evrim'in sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

YASİN İLE BERKAN ADADA BİRBİRİNE GİRDİ!,

Öte yandan Gönüllüler adasında gerilim tavan yaptı. Konseyde Gizem'in 7 oyla sürgün kampına gitmesini eleştiren Survivor Yasin Obuz ile Berkan Karabulut arasında tartışma çıktı. Berkan, "Yasin yine yaptın şovunu" diyerek Obuz'a sataştı. Yasin Obuz ise sinirlerine hakim olamayıp Berkan'ın üzerine yürüdü.

Survivor Evrim Keklik ayağı mı kırıldı? Survivor Evrim attığı çığlıkla adayı inletti! ile ilgili etiketler Survivor sakatlık survivor all star Evrim Keklik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.