Survivor Evrim İğrenç Bulduğu Barış'ı Sürgün Adasında Nisa'ya Karşı Doldurdu! Konsey Karıştı!

Ekranların en çok takip edilen yarışması Survivor 2022'de yine bir konsey gününde ortalık karıştı. Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı'nın hesaplaşmasının yaşandığı konseyde Barış, 'Hangi yüzle İğrenç insan diyor" diyerek Nisa'yı suçladı. Ancak ikilinin arasına giren şeytan değil Survivor Evrim oldu.

Survivor 2022 boyunca toplanan konseylerde Nisa Bölükbaşı'nın eski sevgilileri ile olan ilişkilelerine şahit oluyoruz. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında Sürgün adasında olan Evrim Keklik ile Barış Murat'ın diyalogları ve konseyde Barış'ın Nisa'ya, 'Hangi yüzle iğrenç insan diyorsun bana' sözleri damga vurdu.

Survivor Nisa Bölükbaşı ile Evrim Keklik arasındaki gerilim devam ediyor. Geçtiğimiz gün sürgün adasına giderken kendisini yazan Nisa'ya ateş püsküren Survivor Evrim bu kez sürgün adasında Barış Murat Yağcı'yı dolduruşa getirdi.

Evrim Keklik, parkur mücadelesinde Barış'a yönelik, 'Ben bunun sevenlerine, sevgililerine anlam veremiyorum' demiş ve tepki çekmişti. Ancak sürgün adasında bir araya gelince Barış'a karşı tutumunu değiştirerek bu kez Nisa'yı hedef gösterdi.

Survivor Evrim İğrenç Bulduğu Barış'ı Sürgün Adasında Nisa'ya Karşı Doldurdu! Konsey Karıştı!

"Şeytan Evrim'in Önünde Diz Çöker"

Survivor 2022 15. bölümde toplanan konsey yine gerin anlara sahne oldu. Evrim'in dolduruşuna gelen Barış, konseyde Nisa'ya dönerek, 'Hangi yüzle benim hakkımda iğrenç insan diyebiliyor' dedi. Nisa'nın tepkisi ise olay oldu.

Survivor 15. bölüm 2 Şubat Çarşamba akşamı tv8'de ekrana geliyor.

Survivor Evrim İğrenç Bulduğu Barış'ı Sürgün Adasında Nisa'ya Karşı Doldurdu! Konsey Karıştı! ile ilgili etiketler Survivor nisa barış evrim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.