Survivor Evrim Elendikten Sonra Tüm Sırları İfşa Etti! Gönüllüler'in Hedefindeki İsmi açıkladı

Survivor 2022'de finale doğru adım adım gidiliyor. Elenen Son isim Survivor Anıl Berk Baki Oldu. Kalan son 9 yarışmacı bireysel oyunlara kalmanın planlarını yapıyor. Bir önceki konseyde adaya veda eden Survivor Evrim ise Dönüşte bütün sırları ifşa etti. Gönüllüler Takımlarının Hedefindeki İsmi açıkladı.

Her Bölümü Bir Başka tartışmaya Sahne olan Survivor All Star 2022'de final artık çok yakın. Kalan yarışmacıların tüm amacı bireysel oyunlara kalabilmek. Dokunulmazlık oyunlarını kazanmak için her şeylerini ortaya koyan takımlarda elenmeler de kaçınılmaz. Survivor'a veda eden Son İsim Survivor Anıl olmuştu. Tepkilere neden olan bu elenmeden önce yarışamaya veda eden Survivor Evrim Keklik ise artık sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyor. Survivor Evrim Elendikten Sonra Tüm Sırları İfşa Etti! Gönüllüler'in Hedefindeki İsmi Açıkladı

Survivor Evrim Keklik'in elendikten sonra ifşa ettiği olaylardan biri Gönüllüler takımı ile ilgili oldu. Eleme potasına Ünlüler takımından giren Keklik, önceki takımı Gönüllülerin sırlarını ortaya döktü. Survivor Adem Kılıçcı'yla ilgili mavi takımın planlarını açıklayan Evrim Keklik çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

GÖNÜLLÜLERİN TEK HEDEFİ O!

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunları sonrası toplanan eleme konseyleri hayal kırıklığı yaratan sonuçlara da imza atıyor. Survivor Anıl Berk Baki'nin elenmesi yarışmanın izleyicilerini şoke etmişti. Performansıyla göz dolduran Anıl'ın elenmesi haksız bulundu.

Survivor Evrim Elendikten Sonra Tüm Sırları İfşa Etti! Gönüllüler'in Hedefindeki İsmi açıkladı

Evrim Keklik elendikten sonra yaptığı açıklamada, “Adem büyük bir tehditti Gönüllüler takımı için. Adem’i düşürmeye, açığını aramaya çalışıyorlardı.Ben ademe önyargılıydım; kırmızıya geçtim, Onu çok sevdim" dedi.

Survivor Evrim Elendikten Sonra Tüm Sırları İfşa Etti! Gönüllüler'in Hedefindeki İsmi açıkladı ile ilgili etiketler Survivor Evrim Keklik Survivor 2022 Survivor Evrim survivor adem kılıçcı adem kılıççı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.