Survivor Erdem Ekşioğlu neden yok? Diskalifiye mi edildi?

Survivor Erdem neden yok? Geçtiğimiz hafta başlayan Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan'ın Türk yarışmacısı Erdem Ekşioğlu, oldukça başarılı bir isim olarak ön plana çıkmıştı. Son bölümde yaşadığı sakatlığın ardından Survivor'ın yeni yayınlanacak bölümünde yer almayacağı öğrenildi. Peki Survivor Erdem neden yok? Diskalifiye mi edildi? Survivor'da niye yok? İşte tüm detaylar...

Survivor Erdem neden yok? Türkiye - Yunanistan konseptiyle izleyici karşısına çıkan 2019 Survivor'ın dikkat çeken isimlerinden Erdem Ekşioğlu talihsiz bir sakatlık geçirdi. Bu sakatlığın ardından yeni bölümde yer almayan Survivor Erdem araştırılmaya başladı. Kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Peki Survivor Erdem neden yok? Diskalifiye mi edildi? Survivor'da niye yok? İşte tüm ayrıntılar...

Survivor Erdem Ekşioğlu neden yok? Diskalifiye mi edildi?

SURVİVOR ERDEM NEDEN YOK?

Survivor'da yaşanan kötü bir olayı duyuran Acun Ilıcalı, daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığını belirterek Türkiye takımındaki ayrılığı açıkladı.

YARIŞMACILAR KIYASIYA MÜCADELE VERİYOR

Türkiye ve Yunanistan yarışmacıları büyük bir mücadele sergiliyor. Bu mücadeleler sırasında yarışmacılar da zorluklarla uğraşıyor. Bunun neticesinde de sakatlıklar yaşanabiliyor. Survivor'un dün yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, sakatlık sebebiyle yarışmaya veda eden ismi açıkladı.

TALİHSİZLİK OLARAK ADLANDIRDI

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'a yeni katılan yarışmacı Erdem Ekşioğlu'nun çıktığı ilk oyunda sakatlanmasının ardından ada konseyinde açıklamalarda bulundu. Erdem Ekşioğlu'nun sakatlık sebebiyle ayrılığını duyuran Acun Ilıcalı, talihsizlik olarak adlandırdığı bu durumu şöyle açıkladı:

'Talihsizlikler bizim için de geçerli olmaya başladı. Yunanlılar yarışmacılarını kaybetti. Onlara yeni yarışmacılar gelecek. Ancak bizim takım için de kötü haberimiz var. Erdem sakatlığından dolayı Survivor'a devam edemeyecek. Çok talihsiz bir olay. Başıma böyle bir şey gelmedi. Birinci oyunda sakatlandı.

TAKIMA YENİ İSİM KATILACAĞINI DUYURDU

Erdem Ekşioğlu'nun ayrılığı hem Türk hem de Yunan yarışmacıları üzerken, Acun Ilıcalı takıma yeni bir isim katılacağını duyurdu.

ERDEM EKŞİOĞLU KİMDİR?

Erdem Ekşioğlu, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bir dönem Fenerbahçe'nin alt yapısında oynayan, ayrıca kurumsal firma tecrübesi de yaşayan Erdem Ekşioğlu, hayatı ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Diğer yarışmacılar gibi kendisini bir videoda anlatan Erdem Ekşioğlu, şunları söylemişti:

"Karakterime çok güveniyorum. Hırslıyım, mücadeleci bir yapım var. Survivor'da kendimi kanıtlamak istiyorum. Benim için oyunculuktan daha büyük bir hayal varsa o da Survivor, çünkü oyunculukta başka karakterin altında bir hedef kitlesi oluşturuyorsunuz. Ama Survivor'da kendi karakterimin altında kendi hedef kitlemi oluşturabileceğimi düşünüyorum. Aile özlemi elbette zorlayacak. Ama onlardan ayrı kalmak kendi iç dünyama dönmemi sağlayacak. Biraz daha kendimi dinleyebileceğim orada. Daha çok kıymet vereceğim belki onlara. Onun dışında açlığın zorlayacağını düşünmüyorum. Biraz daha başarıya aç birisiyim ben. Fiziksel açlığın beni zorlayacağını düşünmüyorum.
Bu sene bizim için biraz daha milli bir mücadeleye dönmüş olacak. Kendi takım arkadaşlarımızdan çok rakip takım ile mücadelemiz olacak. Bu beni daha çok kamçılar. Eve izleyip insanların yapamadığını görmek beni daha da delirtecekti. Ben oraya gidip hırsımla, düşüncemle Yunanlıları yenmeyi düşünüyorum.

Survivor'a kazanmaya gidiyorum. Kendime güveniyorum. Başarılı hırslı, mücadeleci bir yapım var. Survivor hayatta kalmak demek. Bence hayatın amacı hayatta kalmak. Survivor'a hayatta kalmaya ve yarışmayı kazanmaya gidiyorum."

Survivor Erdem Ekşioğlu neden yok? Diskalifiye mi edildi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.