Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir? Kaç yaşında?

Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir? Yıllardır ekranlarda izleyiciler ile buluşan Survivor yeni bölümleri ile kaldığı yerden devam ediyor. Bu sene Survivor ünlüler takımında yarışan isimler arasında Eif Yıldırım Gören de yer alıyor. Peki Survivor Elif Gören kimdir? Detaylar haberimizde...

Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir? TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor izleyicilerin beğenisini topluyor. Dikkat çeken yarışmacılardan biri ise Elif Yıldırım Gören oldu. Survivor'da ünlüler takımında yarışan Elif Gören'in yaşamı ise merak konusu oldu.

ELİF YILDIRIM GÖREN KİMDİR?

Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1990 yılında Bursa'nın İznik ilçesinde doğdu. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucudur. 1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

SURVIVOR ÜNLÜLER TAKIMI

Uğur Pektaş
Aycan Yanaç
Sercan Yıldırım
Derya Can Göçen
Perviz Abdullayev
Elif Yıldırım Gören
Barış Murat Yağcı
Tuğba Melis Türk
Mert Öcal
Şaziye İvegin Üner
Ersin Korkut

Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Elif Yıldırım Gören
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.