Survivor Elif Çocuğu Var Mı? All Star Elif Gören Kiminle Evli? Eşi Ne İş Yapıyor?

Survivor All Star Ünlüler kadrosunun sessiz ama derinden ilerleyen yarışmacısı Elif Gören bu yıl da parkurun yıldızı oldu. Hayranlarının Survivor Elif'in özel hayatı hakkında araştırmaları da başladı. Peki Survivor Elif çocuğu var mı? Elif Gören kiminle evli?

Survivor 2022'nin en dikkat çeken yarışmacısı yine Elif Gören oldu. Parkurdaki performansıyla tıpkı Survivor 2020'de olduğu gibni yine Survivor Elif'in başarıları konuşuluyor. Elif Gören'in özel hayatı da merak konusu oldu. Peki Survivor Elif'in çocuğu var mı, kiminle evli?

Survivor Elif Çocuğu Var mı?

Herkesin merak ettiği bu sorunun cevabına geçmeden önce Survivor Elif Gören kimdir sorusunu yanıtlayalım. 30 yaşında olan Elif Gören 17 boyunda ve 55 kilodur. Eşi Yalım Gören ile mutlu bir evliliği olan Elif, emal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Survivor Elif Çocuğu Var Mı? All Star Elif Gören Kiminle Evli? Eşi Ne İş Yapıyor?

Yalım Gören ile evli olan Elif Gören'in çocuğu yoktur. Yalım Gören ise Elif Yıldırım Gören'in eşi olan Yalım Gören Enka Spor kulübünün İdari Menajeri ve Yöneticisidir.

Survivor Elif Çocuğu Var Mı? All Star Elif Gören Kiminle Evli? Eşi Ne İş Yapıyor? ile ilgili etiketler Survivor Survivor Elif çocuğu var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.