Survivor elenen isim açıklandı! 1 Nisan Survivor kim elendi?

Survivor elenen isim bu akşam belli oldu. SMS sıralaması sonucunun doğrudan etkilediği Survivor eleme konseyi bu akşam toplandı. 1 Nisan 2021 Perşembe akşamı tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yeni bölümde eleme potasına girenler ve elenen isim açıklandı. Peki, Survivor kim elendi?

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu programda bu akşam eleme konseyi toplandı. Daha önce eleme potasına girenlerin heyecanla takip ettiği bu akşamda ünlüler ve gönüllerin karşı karşıya geldiği Survivor yeni bölümde kim elendi?

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Yarışmanın 30 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ile gönüllüler arasındaki dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı ve ünlüler takımı konseyi toplandı. Oylama sonucu en fazla oyu alan isim Öykü oldu. Böylece haftanın üçüncü eleme adayı Öykü Çelik oldu.

Survivor elenen isim açıklandı! 1 Nisan Survivor kim elendi?

Haftanın son iki eleme adayı ise SMS oylaması sonrası belli oldu. SMS birincisi olan Poyraz potaya Aleyna Kalaycıoğlu'nu gönderirken İsmail ise Çağrı'yı gönderdi. Böylece eleme adayları Çağrı, Öykü, Aleyna Çalışkan, Aleyna Kalaycıoğlu ve Hanzade oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'ın 1 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde bir yarışmacıyı elemek üzere eleme konseyi toplandı. Bu hafta yarışmaya veda eden Öykü Çelik oldu.

Survivor elenen isim açıklandı! 1 Nisan Survivor kim elendi? ile ilgili etiketler Kültür ve Turizm Bakanlığı survivor öykü survivor kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.