Survivor eleme adayları kim oldu? | Kim elendi?

Survivor eleme adayları kim oldu? TV8'in sevilen yarışması Survivor'da elenme heyecanı yaşanıyor. Arta arda oynanan dokunulmaklık oyunları sonrası eleme adayları belli oluyor. İlk dokunulmazlık sonrası Gönüllüler'de konseyde Murat, Birsen ve Hakan isimleri çıkmıştı. Peki ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası elenme adayları kim oldu? Potaya giren isimler kim? Kim elendi? İşte tüm detaylar...

Survivor eleme adayları kim oldu? TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'da eleme adayaları merakla bekleniyor. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı 19 Mayıs akşamı konseyde oy kullandılar. Yapılan oylama sonrası Murat, Birsen ve Hakan'ın ismi çıktı. 20 Mayıs Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan henüz belli olmadı. Bu oyun sonrassı kaybeden takım Ünlüler olursa onlarda aralarında oylama yaparak elemeye aday çıkaracaklar. Peki Survivor eleme adayları kim oldu? Potaya giren isimler kim? Kim elendi? İşte detaylar...

Survivor eleme adayları kim oldu? | Kim elendi?
Survivor eleme adayları kim oldu?

TV8'in başarılı programnı Survivor'da eleme heyecanı dorukta. Dokunulmazlık oyunları sonrası adada kim eleneceği merak ediliyor. İlk dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllülerde Murat, Yağmur, Birsen isimleri öne çıktı. Son dokunulmazlık oyunu henüz sona ermedi.

Survivor 20 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 20 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek 76. bölümünde yine kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu bekliyor. Dokunulmazlık oyunu henüz oynanmadı. Oyun sonuçlanır sonuçlanmaz sitemzeden öğrenebilirsiniz.

Survivor eleme adayları kim oldu? | Kim elendi? - Resim : 2

SURVİVOR 76. BÖLÜM TANITIM


SEMA BİLEREK KOLUNU KIRDI!

Survivor 2018 yeni bölüm tanıtımında dokunulmazlık oyunu sırasında Sema beklenmedik bir hareket yaptı. Daha önce çatlak olan kolunu bençe vurarak kırdı. Sema, Survivor doktoru Metin Kuş'un "Pişman mısın?" sorusunu da "Değilim." diye yanıtladı.

Survivor eleme adayları kim oldu? | Kim elendi? - Resim : 3

BÜYÜK ÖDÜLÜ BU GECE AÇIKLAYACAK

Acun Ilıcalı, “Yaptığımız toplantı sonucunda verdiğimiz kararla, Survivor tarihinde hiç verilmemiş bir ödül söz konusu… Survivor tarihi içindeki en büyük ödül olacak. Bunu sonuna kadar hak ediyorsunuz. Olağanüstü bir sezon yaşatıyorsunuz bize.

Biz de size birleşme sonrasındaki haftalar için sürprizler hazırlıyoruz. Sizin için unutulmaz bir Survivor olmasını istiyoruz. ” demişti

Acun, heyecanla beklenen Survivor tarihinin en büyük ödülü bu gece açıklayacak.

Survivor son bölümünde dokunulmazlık oyunu ile izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Eleme adaylarının belirlendiği 19 Mayıs akşamı, ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanarak adalarından bir kişinin daha gitmesine göz yummak istemeyen yarışmacılar, gün sonunda ada konseyinde iki arkadaşlarının ismini potaya yazdı.


YENİ BÖLÜMDE ŞOK EDEN HAREKETLER

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Sema'nın anlamsız hareketleri dikkat çekti. Elinde çatlak bulunan Sema, oturdukları banklara elini sertçe vurunca doktor Metin Kuş araya girdi. Metin Kuş'un pişman mısın sorusuna hayır yanıtını veren Sema, Acun Ilıcalı'nın 'Bir insan çatlak olan ve iyileşmekte çok zorlandığı elini niye kalkıp bu şiddette vurur da ve belki bir daha kırar. Bundan sonra bir daha böyle bir şey yaşar mıyız sence?' söylemlerine 'Bilemeyiz' cevabını verdi.

SURVIVOR PANORAMA
Survivor Panorama, moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile Hakan Hatipoğlu'un yaptığı; 14 Şubat 2016'dan beri haftaiçi her gün canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Acun Ilıcalı 'nın TV8 kanalını satın almasıyla birlikte kanalında yayınladığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak,perde arkasını göstermek ve konuklarında katılımıyla gerçekleştirdiği talk-show programıdır.Program Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri yayınlanmıştır.Programın sunuculuğunu o dönem Furkan Dede ile Ece Begüm Yücetan üstlenmiştir.

7 Şubat 2016'da başlayan Survivor 2016 adlı yarışma programını yorumlamak,analiz etmek amacıyla seyircilerinde katılımıyla haftaiçi her gün TV8 de yayınlanan talk-show programıdır.Programda daha önce Survivor'da yarışmış ünlü kişiler ya da daha önce yarışmadan elenmiş kişiler konuk olarak dahil edilir ve görüşleri alınır.Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir.30 Haziran 2016 günü 1 defaya mahsus çekim KKTC de olmuştur.1 Temmuz 2016 Sezon Finalinde Survivor 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan konuk olmuştur. Survivor 2017'yi Yorumlamak analiz etmek amacı ile 23 Ocak Cumartesi İlk Bölüm Özel Yayını İle Başlamıştır. 23 Ocak Pazartesi Günü İse gerçek Yayınına başlamıştır. Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir. İlk Konuğu İlk Elenen yarışmacı Fulya ŞAHİN'dir.

 

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?
Türk sutopu oyuncusu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu.

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.Hakan Hatipoğlu, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak sutopu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştı.

ACUN ILICALI KİMDİR?
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi.

Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü.
5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun Ilıcalı,Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi
İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nü kazandı, ama üniversite hayatı, 7 yılın sonunda mezun olmadan bitti.

19 yaşında iken 1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi ve bu evliliğinden Banu adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Kızının doğumundan 10 ay sonra 1990 senesinde anne ve babasını trafik kazasında kaybetti.Acun Ilıcalı yaşadığı bunalımın etkisiyle eşi Seda'dan ayrıldı. Acun Ilıcalı 1995 senesinde bir kot dükkanı açarak ticarete atıldı ama başarılı olamadı.Bir arkadaşı vasıtasıyla İlker Yasin'le tanışan Acun Ilıcalı Beşiktaş muhabiri oldu. Daha sonra Şansal Büyüka'nın ekibine, Show TV'ye transfer oldu.2002 yılında Acun Firarda adı altında ayrı bir program yaparak sunmaya devam etti.

2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu. Fear Factor, Survivor, Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz ve Yok Böyle Dans programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu oldu.

2005 yılında, 36 yaşında vergi rekortmenleri arasına girdi.Show Tv'nin '81 İl 81 Okul' adlı sosyal sorumluluk projesinde yer aldı ve programda 3 milyon 725 bin 563 YTL yardım toplandı. İkinci evliliğini 2003 yılında yaptığı Zeynep Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin adlarında iki kız çocuğuna daha sahip olan Acun 3 kız babasıdır.

2005 yılında 2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu.2007-2008 yılları arası Uğur Dündar tarafından sunulan "Yoksa Rüya Mı?" adlı aktüel programın yapımcılığını üstlendi. Daha önce Survivor Aslanlar Kanaryalar (2006), Survivor Türkiye Yunanistan (2007), Survivor Kızlar Erkekler (2010) ve Survivor Ünlüler Gönüllüler'i (2011 ve 2012 yıllarında) yapan Acun Ilıcalı, Survivor Ünlüler Gönüllüler 3 ile karşımıza çıktı. Muhabir olarak girdiği televizyon sektöründe Türkiye'nin en önde gelen yapımcısı olarak isim yapan Acun Ilıcalı,14 Kasım 2013 tarihinde tv8'i satın alarak artık kendi TV kanalının sahibi olduğunu duyurdu. MNG gurup başkanı ve tv8 kanalının sahibi olan Mehmet Nazif Günal ile anlaştığını, satın alma sürecinin başladığını Twitter'a yazmıştır.

2014 yılında tv8 kanalında gösterime giren Ütopya adlı bir yarışma programı başlattı.

NUR TUĞBA ALGÜL KİMDİR?
Balıkesir Üniversitesi mezunudur. Var Mısın Yok Musun yarışmasında keşfedildikten sonra Gülgûn Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı. SKY Türk kanalında gece haber bülteni sunuculuğu yaptıktan sonra 18 Nisan 2011'de sunucu olarak transfer olduğu NTV'de, canlı yayın arasında 7 Ağustos 2012'de yaptığı gaf nedeniyle bir süre ekrandan uzaklaştırıldı. Kasım 2014'te, NTV'deki görevinden ayrılarak TV8'e transfer oldu. Tv8'de yayınlanan Survivor Panorama adlı programın sunuculuğunu yaptı.

Survivor'da eleme adayları henüz belli olmadı. Ama yayınlanınca sitemizde olacak.

Survivor eleme adayları kim oldu? | Kim elendi? ile ilgili etiketler Survivor TV8 20 Mayıs survivor eleme adayları kim oldu eleme adayları kim elendi potaya giren isimler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.