Survivor eleme adayları belli oldu!

Ekranların hayranlıkla izlenen yarışması Survivor dün akşam 93.bölümü ile ekranlara geldi.Gönüllüler ve Ünlüler takımı dokunulmazlık oyunu için kıyasıya rekabet ettiler.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı Ünlüler oyuna çok hızlı başladı ama Sema ve Turabi'nin sakatlığıyla gönüllüler atak yaptı ve oyunun ikinci bölümünde skoru eşitledi ardından öne geçti.

Skor 8-6'yken Mustafa Kemal'le Hilmi Cem yarıştı. Hilmi Cem rakibine büyük fark attı ve skoru 9-6'ya getirdi. Oyun sayısında gönüllülerden Hakan ünlülerden ise Adem parkura çıktı.

Adem ilk başta geride düştüğü parkurda son anda atak yaptı ve rakibini yakaladı. Adem atışlarda da büyük bir başarı gösterdi ve takımının oyuna tutunmasını sağladı ve skoru 9-7'ye getirdi.

Turabi'nin doktor raporuyla oynamamasıyla gönüllülerde Hilmi Cem'in karşısına Adem çıktı. Her iki yarışmacı da parkuru çok hızlı geçti ve atışlara başabaş geldiler. Hilmi Cem, Adem'den önce kütükleri devirdi ve dokunulmazlık gönüllülerin.


ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme adaylarını belirledi. Takım kararıyla en fazla ismi çıkan isim Mustafa Kemal oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ise Turabi'nin adını verdi. Böylelikle haftanın ilk eleme adayları Mustafa Kemal ve Turabi oldu.

Survivor eleme adayları belli oldu! ile ilgili etiketler Survivor eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.