Survivor eleme adayı kim oldu? Ünlülerin eleme adayı kim? Survivor ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor eleme adayı kim oldu? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de eleme adayı belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler eleme adayını belirledi. Hangi ismin yazıldığı araştırılmaya başladı. İşte Survivor eleme adayı kim oldu? Ünlülerin eleme adayı kim? Survivor kim aday? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor eleme adayı kim oldu? İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler eleme adayını belirledi. Hangi ismin yazıldığı araştırılmaya başladı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de eleme adayı belli oldu. Ada konseyi yakından takip ediliyor. İşte Survivor eleme adayı kim oldu? Ünlülerin eleme adayı kim? Survivor kim aday? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR AVANTAJI KİM KAZANDI?

Surivor'un yayınlanan 50. bölümünde ödül ve dokunulmazlık oyunu birleştirildi. Heyecan dolu gecede, dokunulmazlık oyunu öncesi avantaj oyunu oynandı. Bayrak yarışında mücadele veren Survivor takımlarından biri kazanarak dokunulmazlık oyunu öncesi avantaj yakaladı. Survivor'da bu hafta avantaj oyununu ünlüler kazandı.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2020'de haftanın ilk eleme adayı, dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımından çıktı. Ada konseyinde eleme potasına girmesini istediği isimleri yazan Gönüllülerde yazılan isimlerde takım ikiye bölündü. Yazılan isimler ise Barış ile Gizem oldu. Adı en çok yazılan Barış, Survivor'da haftanın ilk eleme adayı oldu.

Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde oylama yaptı. Yapılan oylama sonucunda Ezgi 5 oy, Yunus Emre ise 3 oy aldı. Böylece adı en fazla yazılan isim olan Ezgi, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

 

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da oynan avantaj oyunu sonrası yarışmacılar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geçti. Heyecanlı oyunda dokunulmazlığı almak isteyen Ünlüler ile Gönüllüler, parkurda ciddi performans sergiledi. Oynanan oyunda berabere atışlar devam ederken, son anda Ünlüler takımı galip geldi. Böylece Ünlüler takımı bu hafta hem dokunulmazlık hem ödül oyununu kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı konseyde eleme adayını belirlemek için toplandı. Survivor gönüllüler takımı konseyde adadan gitmesini istedikleri kişinin ismini yazarak oylama yaptı.

Yapılan oylamada Barış ve Gizem'in ismi en fazla yazılan yarışmacılardan oldu. Son oyun Barış'a çıkmasıyla, Survivor haftanın ilk eleme adayı Barış oldu.

ACUN ILICALI'DAN ÜNLÜLERE UYARI

Dokunulmazlık için gönüllüler takımı ile karşı karşıya gelen ünlüler, oyunun yarısında 'ritmimiz bozuluyor' dedi.

Sercan Yıldırım'ın sesi yükselince duruma Acun Ilıcalı müdahale etti.

"Sorun ne merak ettim" diyerek ünlülerin yanına giden Ilıcalı, "Hepiniz oradasınız, hiçbiriniz duyduğunuzu söylemiyorsunuz. Hepiniz ayıp ediyorsunuz. Her şeyi ispat edeceğim. Bu yapılan en büyük ayıplardan" biri diye bağırdı.

Survivor eleme adayı kim oldu? Ünlülerin eleme adayı kim? Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler TV8 Survivor 2020 eleme aday ada konseyi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.