Survivor Ekstra yayından kaldırıldı mı? 24 Mart Survivor Ekstra var mı?

tv8'in iç yapımlarından olan Survivor Ekstra yayından kaldırıldı mı merak ediliyor. Furkan Dede, Sema Aydemir, Semih Öztürk ve Murat Özarı'nın sunumuyla Survivor'ı enine boyuna masaya yatıran program 23 Mart akşamı 50. bölümüyle ekrana geldi

Survivor Ekstra yayından kaldırıldı mı, Survivor Ekstra devam ediyor mu soruları programın takipçilerinin merak ettiği sorulardan.

23 Mart 2021 akşamı 50. son bölümüyle tv8'de yayınlanan Survivor Ekstra yayın hayatına devam ediyor.

TV8 iç yapımların yapmış olduğu Survivor Ekstra; Furkan Dede, Sema Aydemir, Semih Öztürk ve Murat Özarı'nın sunumuyla, Survivor Ünlüler Gönüllüler'in perde arkasında olanlar, adada yaşanan her şey, bilinmeyenleri ve merak edilen tüm yönleri ile Survivor Ünlüler Gönüllüler'den sonra TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Survivor Ekstra yayından kaldırıldı mı? 24 Mart Survivor Ekstra var mı? ile ilgili etiketler Survivor survivor ekstra yayından kaldırıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.