Survivor Duygu Serap Salman neden yok, diskalifiye mi oldu?

Survivor 2021’de bir kez daha diskalifiye gündeme gelmeye başladı. Yedeklerden arasında Survivor yarışmasına dahil olan Duygu Serap Salman’ın parkurda geçirdiği kaza sonrasında ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Peki, Duygu Serap Salman diskalifiye olacak mı?

Survivor 2021 zorlu parkurunda kazalar peş peşe gelmeye devam etti. Yarışmacıların bu sene oldukça zorlandıkları gözlemlenirken 21 Ocak akşamında Survivor’da herhangi bir eleme olup olmayacağı da şimdiden takipçiler tarafından ilgi ile beklenmekte.

Yayınlanan Survivor 10. bölüm tanıtım fragmanında Acun Ilıcalı’nın diskalifiye sinyali vermesi herkeste büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu. Survivor’da son oynanan sembol oyununda yaşanan talihsiz kaza herkesi korkutmuştu.

Acun Ilıcalı, "Bir acil durum konseyi. Biliyorsunuz bizim için en önemli şey sizin sağlığınız. Gerçekten çok üzücü bir durum var. Ama maalesef yapabileceğimiz bir şey yok" ifadelerini kullanması diskalifiye iddialarını daha da güçlendirdi.

Survivor Duygu Serap Salman neden yok, diskalifiye mi oldu?

Survivor Duygu Serap Salman neden yok, diskalifiye mi oldu?

Gönüllüler takımında yedek kadrodan dahil olan Duygu Serap Salman’ın geçirdiği talihsiz kaza herkesi şoke etmişti. İlk müdahale sonrasında hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Duygu Serap Salman’ın 21 Ocak akşamında Survivor yarışmasında olmayacağı iddiaları da şimdiden kafaların karışmasına neden oldu.

Survivor Duygu Serap Salman kimdir?

19 Mayıs 1997 tarihinde Ağrı’da dünyaya gelen Duygu Serap Salman, İstanbul’da yaşıyor. Personel trainer olarak çalışmakta olan Duygu, Yeni Levent Anadolu Lisesi’nden mezun. 6 yaşından bu yana sporla haşır neşir olan Duygu, voleybol, futbol, hentbol, MMA kickboks, crossfit ile ilgileniyor.

Survivor Duygu Serap Salman neden yok, diskalifiye mi oldu? ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 Duygu Serap Salman diskalifiye
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.