Survivor dün kim kazandı? 22 Şubat Survivor'da neler oldu?

Survivor dün kim kazandı? TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, bu yıl Pazartesi, Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ekranlarda olacak. Survivor dün akşam heyecan dolu bölümü ile izleyici ile buluştu. Dün yayınlanan bölümde kimin kazandığı merak edilip araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Survivor dün kim kazandı? 22 Şubat Survivor'da neler oldu? Detaylar haberimizde...

Survivor dün kim kazandı? Survivor 2020, dün akşam TV8 ekranlarında seyirci ile buluştu. 22 Şubat Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyunu oynayan ünlüler ve gönüllüler takımı, öncesinde ise ödül oyununda karşı karşıya geldi. Birçok kişi dün yayınlanan bölümde neler olduğunu ve kimin kazandığını merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Survivor dün kim kazandı? 22 Şubat Survivor'da neler oldu? Detaylar haberimizde...

survivor 2020 ile ilgili görsel sonucu

SURVİVOR DÜN KAZANDI?

Ödül oyunu sonrası yarışmacılar bir kez daha karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununda mücadele veren takımlar, rakiplerine sayı kazandırmamak için elinden geleni yaptı. Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kazanan takım 10'a 9 ünlüler takımı oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'un ekranlara gelen 5. bölümünde dokunulmazlık oyunu öncesi yarışmacılar yiyecek ödül oyununu almak için rekabet etti. Her iki takım da yarışmaya motive olmalarını sağlayan yiyecek ödülünü almak için parkurda mücadele verdi. Survivor'un son bölümünde ödül oyununu 3'e 5 gönüllüler takımı kazandı.

Survivor'un beşinci bölümünde ünlüler takımında gece bir gerginlik yaşandı. 22 Şubat 2020 tarihli Survivor yeni bölümü ünlüler arasında yaşanan gerginlik tansiyonu yükseltti.

Aycan ile Derya arasında yaşanan tartışma takım arkadaşlarını dahi rahatsız etti. Survivor yeni bölümde Ünlüler takımından Aycan ile Derya arasında yatılan konumla ilgili gerginlik yaşandı.

Survivor dün kim kazandı? 22 Şubat Survivor'da neler oldu? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı TV8 Survivor Acun Medya 2020 ünlüler takımı gönüllüler takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.