Survivor Dora reklam! Survivor Dora'nın oynadığı reklamlar hangileri?

Survivor 17 Haziran eleme gecesinde kendi ismini duyunca büyük bir şok yaşayan Uğurtan Dora Survivor'a veda etti. Adaya veda eden son isim olan Survivor Dora reklamı da merak edilir oldu. İşte Survivor Dora'nın oynadığı reklamlar...

50'den fazla reklam filminde rol alan Survivor Dora, bugün adaya veda eden isim oldu. Eleme konseyinde ismi okunduğu sırada büyük bir şok yaşayan Survivor Dora hangi reklamlarda rol aldı?

SURVİVOR DORA'NIN OYNADIĞI REKLAMLAR

Saint Benoit Fransız ve Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini tamamladıktan sonra İzmir’deli Dokuz Eylül Üniversitesi’nin lisan bölümünü kazandı. Çeşitli spor dallarıyla ilgilenen Uğurtan Dora’nın sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness gibi birçok farklı dalda deneyimi bulunuyor. Lisanslı basketbol geçmişi olan Uğurtan Dora, aynı zamanda Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yaptı.

2013-2018 yıllarında özel bir firmada yöneticilik görevini üstlenen Uğurtan Dora’nın oyunculuk deneyimi de var. Uğurtan Dora, bu zamana kadar 50’dan fazla reklamda rol almıştı.

Survivor Dora reklam! Survivor Dora'nın oynadığı reklamlar hangileri?

Uğurtan Dora bir kuruyemiş firmasının reklamında boy göstermiş.

Survivor Dora reklam! Survivor Dora'nın oynadığı reklamlar hangileri? - Resim : 2

Ayrıca bir balık firmasının reklamlarında da yine Uğurtan Dora'yı izlemişiz.

Survivor Dora reklam! Survivor Dora'nın oynadığı reklamlar hangileri? - Resim : 3

Dora'yı gördüğümüz diğer bir reklam filmi de bir telekomünikasyon firması.

Survivor Dora reklam! Survivor Dora'nın oynadığı reklamlar hangileri? ile ilgili etiketler Survivor survivor dora reklam survivor doranın oynadığı reklamlar
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.