Survivor Dora ne iş yapıyor? Uğurtan Dora kimdir, kaç yaşında? Dora elendi mi?

Survivor 2021'de heyecan devam ediyor. Gönüllüler takımının dikkat çeken isimlerinden olan Uğurtan Dora izleyicinin gündem konusu oldu. Batuhan ve Aleyna'dan sonra haftanın son eleme adayı Dora mı oldu? Survivor Dora ne iş yapıyor, mesleği ne? Uğurtan Dora kimdir?

Survivor Dora ne iş yapıyor? Uğurtan Dora kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021'de haftanın son dokunulmazlık oyununu Berkay'ın kazanmasının ardından gözler Uğurtan Dora'ya çevrildi. Survivor'da son 7 yarışmacı arasına kalan vev jip ödülünü kazandıktan sonra dikkatleri de üzerine çeken Uğurtan Dora, dokunulmazlık oyunlarında istenilen performansı gösteremedi. Batuhan ve Aleyna'dan sonra haftanın son eleme adayının Survivor Dora olması bekleniyor.

Peki Survivor Dora mesleği ne, ne iş yapıyor?

Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984 İstanbul’un Şişli semtinde doğmuştur. Uğurtan Dora 37 yaşındadır. 2000’de Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Survivor Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’ni tamamladı. Survivor Uğurtan Dora, yüksek öğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İktisat bölümünde yaptı.

SURVIVOR UĞURTAN DORA NE İŞ YAPIYOR?

Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yapan Dora, Yves Rocher’da 2013-2018 yılları arasında yönetici olarak görev aldı. Dora, 2000 yılında bu yana 50’dan fazla reklamda rol aldı.

SURVIVOR UĞURTAN DORA’NIN KARİYERİ

Birçok spor dalıyla ilgili olan Survivor Dora; su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness’la uğraştı. Öte yandan Dora’nın, ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol geçmişi de bulunuyor.

Survivor Dora ne iş yapıyor? Uğurtan Dora kimdir, kaç yaşında? Dora elendi mi? ile ilgili etiketler Survivor survivor dora mesleği ne survivor dora ne iş yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.