Survivor dokunulmazlık ve market oyununu kim kazandı? 10 Ocak Survivor eleme adayı kim?

Survivor 2021’de 10 Ocak akşamında oynanan ödül oyunu, dokunulmazlık oyunu ve hemen ardından gelen ilk eleme adayı ismi herkes tarafından merak edildi. Yeni bölümde gönüllüler ile ünlüler takım arasında oynanan market oyunu büyük bir ilgi çekti. Peki, 10 Ocak Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2021’de 10 Ocak akşamında 2. bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yeni bölümde takımlar ilk olarak market yani eski adıyla erzak oyunu oynadı. İki oyunda Ünlüler ile Gönüllüler takımı yarışmacıları müthiş anların yalanmasına sebebiyet verdi.

10 OCAK SURVİVOR 2021 MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021’de günün ilk oyunu market oyunu oldu. Diğer adıyla erzak oyunu olan market oyununda verilen ödül kişi başına üçer yumurta olarak belirlendi. Bunun yanında kazanan takım kaybeden takıma göre 1,5 kat daha fazla erzak alacaktı. Bu ödülleri kazanmak için yarışmacılar, dörderli gruplar şeklinde nehirden su alıp kovaları birbirlerine atarak su taşıma işlemi gerçekleştirdiler. Bu suların döküldüğü mekanizma ile serbest kalan topu, parkurun sonundaki duvardaki deliğe sokma işlemine giriştiler. Günün sonunda market oyunu kazananı Ünlüler takımı oldu.

Survivor dokunulmazlık ve market oyununu kim kazandı? 10 Ocak Survivor eleme adayı kim?

10 OCAK SURVİVOR 2021 DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da market oyununun hemen sonrasında donulmazlık oyunu oynandı. Survivor’un uzun soluklu yeni parkurunda ünlüler ile gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı.

Survivor dokunulmazlık ve market oyununu kim kazandı? 10 Ocak Survivor eleme adayı kim? - Resim : 2

10 OCAK SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı için ada konseyi toplandı. Gönüllüler takımında yapılan oylamada Sena’nın ismi 6, Dora’nın ismi 4 kez söylendi. Sena, ilk eleme adayı oldu.

Survivor dokunulmazlık ve market oyununu kim kazandı? 10 Ocak Survivor eleme adayı kim? ile ilgili etiketler survivor 2021 Survivor market oyunu survivor dokunulmazlık oyunu survivor eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.