Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 9 Haziran Survivor 2. Eleme Adayı Kim oldu?

Survivor 2022'de dokunulmazlık Oyunu Sürüyor. 9 Haziran Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı merak ediliyor. Yeni oluşan Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıran kırana mücadelesini kaybeden takım haftanın ikinci eleme adayını çıkarıyor. Peki Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde...

Her bölümü ile Bir Başka Tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları sürüyor. 9 Haziran Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadesiyle eleme adayı da belli oluyor.

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Haftanın ilk eleme adayının Survivor Ayşe Yüksel olduğu yarışmada bu akşam oynanacak oyun sonrası ikinci gitme adayı da belli olacak.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da bireysel oyunlar öncesi son dokunulmazlık oyunları oynanıyor. Yeni takımların oluştuğu yeni haftada kalan 10 yarışmacı final için tüm her şeylerini ortaya koyuyor.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 9 Haziran Survivor 2. Eleme Adayı Kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım Mavi takım oldu. Haftanın ikinci eleme adayı Survivor Batuhan Karacakaya oldu.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 9 Haziran Survivor 2. Eleme Adayı Kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.