Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 8 Haziran Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunu sürüyor. 8 Haziran Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı merak ediliyor. Kırmızı ve Mavi takım arasında kıran kırana mücadele sürerken takımlardan iki kişinin daha Elenmesiyle Artık bireysel oyunlara geçilecek. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?

Her bölümü bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları sürüyor. 8 Haziran 2022 Survivor Dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve gönüllüler takımları arasında yaşanan kıran kırana mücadele sonrası eleme adayları da belli oluyor.

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Son yapılan eleme konseyinde Survivor'a veda ederek elenen isim Evrim Keklik olmuştu. Bu akşam oynanan oyun sonrası eleme adayı da belli olacak.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı belli oluyor. Dokunulmazlık oyunun kazanmak için her şeylerini ortaya koyan yarışmacılar bireysel oyunlara kalabilmek için tüm güçlerini sarfediyor.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 8 Haziran Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor bireysel oyunlara geçilebilmesi için iki eleme daha yaşanacak. Adada kalan son 10 yarışmacı arasından iki yarışmacınn daha elenmesi sonrası final yolunda artık bireysel oyunlar gerçekleşecek.

Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım Mavi takım oldu. Haftanın ilk eleme adayı Survivor Ayşe Yüksel oldu.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 8 Haziran Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.