Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 7 Mayıs 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2022'de dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 7 Mayıs Survivor dokunulmazlık kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Haftanın 3. eleme adayının belli olacağı parkurda kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele sürüyor. Peki Survivor 3. eleme adayı kim oldu?

Her bölümü ile bir başka heyecan ve tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunu sürüyor. Haftanın 3. dokunulmazlık oyunu sonrası toplanacak konseyde üçüncü eleme adayının ismi de belli olacak.

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımının değişen kadrolarla çıktığı parkurda tartışmalar da eksik olmuyor. Önceki iki dokunulmazlık oyunu sonuçlanmış ve Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı eleme adayı olmuştu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2022'de eleme adaylarının ismi belli oluyor. Yeni haftanın oyunları sonrası iki eleme adayının ismi belli olmuştu.

7 Mayıs Cumartesi akşamı karşı karşıya gelen Kırmızı ve Mavi Takım dokunulmazlık oyununu kazanmak için yarışıyor.

Survivor dokunulmazlık oyununun galibi ve eleme adayı haberimizde olacak.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 7 Mayıs 3. Eleme Adayı Kim Oldu? ile ilgili etiketler Survivor survivor eleme adayı kim oldu survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.