Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 6 Haziran Survivor 4. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunu heyecanı sürüyor. 6 Haziran Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında geçen kıran kırana mücadeleyle birlikte haftanın 4. eleme adayı da belli olacak. Peki Survvior 4. eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 6 Haziran Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da araştırılamya başlandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında kıran kırana geçen mücadele sonrası haftanın 4. eleme adayı da belli olacak.

Survivor dokunulmalzlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Hafta boyunca yapılan oyunlar sonrası Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı ve Evrim Keklik eleme adayıları oldu. 6 Haziran konseyinde haftanın son eleme adayı belli olacak.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da 6 Haziran dokunulmazlık oyunu sırasında Survivor Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan Arslan arasındaki gerginlik parkura damga vurdu. Birçok kişi Survivor Atakan'ın diskalifiye edilmesi gerektiğini söyledi.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 6 Haziran Survivor 4. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım ve haftanın 4. eleme adayı az sonra belli olacak.

 

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 6 Haziran Survivor 4. Eleme Adayı Kim Oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.