Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 30 Nisan Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2022'de Dokunulmazlık Heyecanı sürüyor. 30 Nisan Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Haftanın 2. eleme adayının belli olacağı yarışmada konseydeki gerilim de tırmandı. Mavi takımdaki Atakan ve Nagihan ile eski takım arkadaşları Barış Murat Yağcı arasında tartışmalar da sürüyor. Peki Survivor dokunulmalzlık oyunu kim kazandı? Eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde...

Her bölümü ile bir başka heyecan ve tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Kırmızı ve Mavi takım arasında kıran kırana geçen mücadele sonunda kazanan takım aynı zamanda iletişim ödülünün de sahibi olacak.

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. 29 Nisan Survivor haftanın ilk eleme adayı Evrim Keklik olmuştu. Yokluk adasına gidecek ikinci eleme adayının belli olacağı oyun ise sürüyor.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 30 Nisan Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2022 dokunulmazlık oyununu kazanan takım aynı zamanda iletişim ödülünün de sahibi olacak. Survivor Nagihan Karadere ve Barış Murat Yağcı arasında süren tartışma dün akşam Yağcı'nın tayt giymesine kadar uzadı.

Survivor Nagihan Ünlüler takımından eski arkadaşı Barış Murat Yağcı'yı nankörlükle suçladı. Yağcı ise Karadere gittikten sonra huzuru bulduğunu ifade etti.

Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu. Haftanın 2. eleme adayı kırmızı takımdan Barış Murat Yağcı oldu.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 30 Nisan Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.