Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 27 Mayıs Survivor Eleme Adayı kim oldu?

Survivor 2022'de dokunulmazlık Oyunu Heyecanı sürüyor. 27 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler Arasındaki Kıran Kırana Mücadelede kaybeden Takım Haftanın ilk eleme adayı çıkıyor. Peki Survivor haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde...

Her bölümü ile bir Başka Heyecana Neden Olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunu heyecanı sürüyor. 27 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüer arasında yaşanan kıran kırana mücadele hem parkurda hem de konseyde Devam ediyor.

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Haftanın ilk eleme adayının belli olacağı oyun ödülden dönen kırmızı takım ile kendi arasında tartışmalar yaşayan Mavi takım arasında gerginliğe de sahne oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da Nisa Bölükbaşı'nın konseyde yaptığı açıklamalar çok konuşuldu. Survivor Sema ve Ayşe Yüksel ile aralarında geçen tartışmaları konseyde paylaşan Bölükbaşı son dönemdeki performansıyla gündeme gelmişti.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 27 Mayıs Survivor Eleme Adayı kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ise haftanın ilk eleme adayı olarak Survivor Anıl Berk Baki'yi aday gösterdi.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 27 Mayıs Survivor Eleme Adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.