Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 20 Mayıs Survivor Eleme Adayı Kim oldu?

Survivor 2022'de Dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 20 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadele ettiği parkurda tartışmalar da çıktı. Haftanın ilk eleme adayı olacak. Peki Survivor eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde...

Her bölümü ile bir başka Heyecana Neden Olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 20 Mayıs Survivor haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu da gündem oldu. Kıran kırana mücadelede Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında Survivor Adem ve Hikmet arasında da tartışma yaşandı.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. 20 Mayıs akşamı oynanan oyunda uzatmalara giden oyunda kadınlar mücadelesini Gönüllüler takımı kazandı. Haftanın ilk eleme adayının belli olacğaı oyun sürüyor.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2022'de eleme adayı belli oluyor. Yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sürüyor. Mücadelenin parkurda dışında da devam ettiği yarışmada konseyde belli olacak eleme adayı da haftaya kötü başlayacak.

Son elenen ismin Survivor Seda Ocak'ın olduğu Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım Ünlüler oldu ve haftanın ilk eleme adayı Berkan Karabulut oldu.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 20 Mayıs Survivor Eleme Adayı Kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor adem dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.