Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 2 Mayıs Survivor 4. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2022'de dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 2 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı merak ediliyor. Dün akşam haftanın 3. eleme adayı belli olmuştu. Bu akşam toplanacak konseyde ise yokluk adasına gidecek son eleme adayı da belli olacak. Peki Survivo eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde...

Her bölümü ile bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunu mücadelesi devam ediyor. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana geçen oyunda kaybeden takım arasından haftanın son eleme adayı çıkarılacak. Peki 2 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buluyor. Haftanın eleme adayları Evrim keklik, Barış Murat Yağcı ve Ayşe Yüksel olmuştu. Bu akşam toplanacak konseyde ise son eleme adayı yarışmacı belli olacak ve yokluk adasının yolunu tutacak.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2022'de artık finale doğru gidiliyor. Ünlüler ve Gönüllüler kadroları hem parkurda hem konseyde birbirlerini geçmeye çalışııyor.

Haftanın son dokunulmazlık oyununda kadınlar mücadelesinde kazanan takım Gönüllüler oldu. İkinci tur ise erkekler arasında devam ediyor.

Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım Gönüllüler oldu. Haftanın 4. eleme adayı ise Survivor Sude Burcu oldu. Böylelikle Evrim keklik, Barış Murat Yağcı, Ayşe Yüksel ve Sude Burcu arasından bir yarışmacı Survivor'a veda edecek.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 2 Mayıs Survivor 4. Eleme Adayı Kim Oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.