Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 13 Mayıs Survivor 4. Eleme Adayı Kim oldu?

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunu heyecanı sürüyor. 13 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında geçen kıran kırana oyun sonraı haftanın 4. eleme adayı belli oluyor. Peki Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde..

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunu heyecanı sürüyor. Finale doğru adım adım yaklaşan ekranların en sevilen yarışmasında oyunlar da artık kıran kırana geçiyor. Ünlüler ve Gönüllüler arasında oynanan oyunda tartışmalar da yaşannıyor. Peki Survivor 4. eleme adayı kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Geçtiğimiz haftalarda yapılan oyunlar sonrası eleme adayı olarak Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut eleme adayı olarak seçilmişti. Bu akşam yapılan dokunulmazlık oyunu kadınlar mücadelesinde kazanan takım Ünlüler oldu. Ardından yapılan erkekler mücadelsinde ise kazanan takım yine Ünlüler oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

13 Mayıs Survivor 4. eleme adayı da bu akşam belli oluyor. 6 eleme adayının bir anda potaya gireceği Survivor All Star'da heyecan giderek yükseliyor.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 13 Mayıs Survivor 4. Eleme Adayı Kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım Ünlüler takımı kazandı. Haftanın 4. eleme adayı Survivor Seda Ocak oldu.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 13 Mayıs Survivor 4. Eleme Adayı Kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.