Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 12 Haziran Survivor 1. Eleme Adayı Kim oldu?

Survivor 2022'de Dokunulmazlık Oyunu heyecanı sürüyor. 12 Haziran Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler Takımları Arasında kıran kırana mücadele sonrası haftanın ilk eleme adayı da belli oluyor. Peki Survivor eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Her bölümü bir başka heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları sürüyor. Bireysel yarışmalar öncesi kalan son 9 yarışmacı finale kalmak için kıran kırana mücadele ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının yeniden oluştuğu haftada ilk eleme adayı da bu akşam belli oluyor. Peki 12 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında yaşanan dokunulmazlık mücadelesine kaybeden takım haftanın ilk eleme adayını çıkartıyor.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da 12 Haziran 2022 akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu yeni takımlar arasında oynanıyor. Geçtiğimiz eleme konseyinde Survivor'a veda eden isim Survivor Anıl Berk Baki olmuştu.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 12 Haziran Survivor 1. Eleme Adayı Kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım Kırmızı Takım oldu. Haftanın ilk eleme adayı Survivor Nisa Bölükbaşı oldu.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 12 Haziran Survivor 1. Eleme Adayı Kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.