Survivor dokunulmazlık ödülünü kim kazandı? Yokluk adasına gidecek ilk isimler belli oldu!

Zorlu mücadelenin başladığı Survivor Türkiye 2023 yarışmasının son bölümünde yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Böylelikle yokluk adasına gidecek ilk isimler de belli oldu.

Ekranların en çok ilgi gören yarışma programları arasına hızla giriş yapmış olan Survivor Türkiye 2023 yarışması, yeni sezonunda heyecanı doruğa çıkardı. Dün akşam Survivor Türkiye 2023 yarışmacıları hem dokunulmazlık hem de ödül için yarıştı. Ödülün ananas, çilek, karpuz, kavun, domates, biber, patlıcandan oluşan bir sepet olduğu Türkiye 2023 yarışmasında kazanan takım ise herkesi şaşırttı.

Acun Ilıcalı’nın hakemliğinde, Murat Ceylan’ın sunuculuğunda TV 8 ekranlarından yayınlanan Survivor Türkiye 2023 yarışmasının dokunulmazlık oyunu sonrası eleme potasına giren isimler de belli oldu. Dün itibariyle yokluk adasına gitmeye başlamış olan eleme potası isimlerini zorlu bir gece beklerken, Acun Ilıcalı’dan Survivor Türkiye 2023 yarışmasının formatına ilişkin önemli açıklamalar da geldi.

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının dün akşamki bölümünde güç ve dengenin ön plana çıktığı bir oyun oynandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununa çıkan Survivor Türkiye 2023 yarışmacıları, kıran kırana bir mücadele verdi. Kadınların oyununda 8-7 skorla, yarışı alan takım Ünlüler oldu. Erkekler mücadelesini ise Survivor Türkiye 2023 yarışmasının Gönüllüler takımı kazandı. Bunun üzerine en iyilerin yarıştığı kısa bir yarış yapıldı.

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının dünkü bölümünde en iyilerin yarıştığı kısımda Gönüllüler yarışı alarak, dokunulmaz olmayı başardı. Günün konseyinde adı en çok yazılan Yusuf Güney, eleme potasına giren ilk isim oldu. Yokluk adasına giden Yusuf Güney’e eşlik edecek olan ikinci eleme adayı ise Ertuğ oldu. Ertuğ’u Ünlüler takımının performans birincisi Zeynep belirledi.

SURVİVOR TÜRKİYE 2023 YARIŞMASININ KURALLARI BELLİ OLDU

Survivor dokunulmazlık ödülünü kim kazandı? Yokluk adasına gidecek ilk isimler belli oldu!

Öte yandan geçmiş yarışlara göre daha zor olacağı her etapta hissedilen Survivor Türkiye 2023 yarışmasıyla ilgili olarak Acun Ilıcalı’dan da bir açıklama geldi. Yarışmanın farklıklarını konseyde yarışmacılar ve izleyiciler ile paylaşan Acun Ilıcalı, şu şekilde konuştu:

“Gelmiş geçmiş en zor Survivor olacak. Şimdi bu senenin zorluklarından birkaçını anlatıyorum. Bu sene yeni bir yenilik, zorluk yeniliği. Erzak oyunu aynı zamanda ada oyunu olacak. Kaybeden takımın adasında her hafta her şey sıfırdan başlayacak. Kaybeden takım üzerinde hiçbir şey olmayan adaya gidecek ve bunu her hafta yaşayacaksınız. Taban olacak sadece. Başka hiçbir şey kalmayacak, elinizdeki malzemelerle ne yapabilirseniz yapacaksınız. Erzak oyunu bu sene çok kritik olacak.”

Survivor dokunulmazlık ödülünü kim kazandı? Yokluk adasına gidecek ilk isimler belli oldu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.