Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı? 14 Mayıs Survivor 5. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2022'de dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. 14 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında kıran kırana geçen mücadele sonrası haftanın 5. eleme adayı da belli olacak. Peki Survivor 5. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde...

Her bölümü bir başka heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Parkurdaki mücadelenin konseye de taşındığı ekranların en sevilen yarışmasında haftanın 5. eleme adayı da belli oluyor.

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Gönüllüler ve Ünlüler takımları arasında geçen mücadelede daha önce belirlenen 4 eleme adayı da Gönüllüler takımından seçildi. Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı, Berkan Karabulut ve son olarak Seda Ocak potaya girdi.

SURVİVOR 5. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2022'de bu akşam yapılan Dokunulmazlık oyunu Kadınlar mücadelesinde kazanan takım Ünlüler oldu. Sonrasında yapılan Erkekler mücadelesinde ise kazanan yine Ünlüler takımı oldı. Oyunun tamamlanmasıyla birlikte haftanın 5. eleme adayı Gönüllüler takımından ... oldu.

Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım Ünlüler takımı oldu. ve eleme adayı az sonra belli olacak.

Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı? 14 Mayıs Survivor 5. Eleme Adayı Kim Oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu 5. eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.