Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı? 23 Nisan Survivor 2. Eleme Adayı kim?

Survivor 2022'de Dokunulmazlık Heyecanı sürüyor. 23 Nisan Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Dün yapılan konseyde Adem'in dolma çalması üzerine ödül hakkını kaybeden kırmızı takımda sular durulmuyor. Gökhan Keser'in ilk eleme adayı olduğu Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Her bölümü bile bir başka heyecan neden olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. Yeni kadrolarla yapılan ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım haftanın ilk eleme adayı olarak Gökhan Keser'i çıkartmıştı. Peki 23 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buluyor. Yeni kadrolarla mücadele eden Kırmızı takım ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ederken bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanıyor.

Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı? 23 Nisan Survivor 2. Eleme Adayı kim?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

23 Nisan Survivor dokunulmazlık oyunu galibi takım ve eleme adayı az sonra belli olacak. Bilindiği gibi ilk eleme adayı kırmızı takımdan Gökhan Keser olmuştu.

Survivor dokunulmazlık mücadelesi şu an sürüyor. 23 Nisan 2022 Survivor dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazandı. Konseyde bir eleme adayı çıkartmak zorunda olan Mavi takım haftanın 2. eleme adayı olarak Evrim Keklik'i seçti. 

Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı? 23 Nisan Survivor 2. Eleme Adayı kim? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.