Survivor Dokunulmazlığı kim Kazandı? 22 Nisan Survivor Eleme adayı Kim Oldu?

Survivor 2022'de Dokunulmazlık Oyunu Devam ediyor. 22 Nisan Survivor dokunulmazlık kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Kırmızı ve Mavi takımların yeniden oluşması sonrası yapılan ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım kim oldu? Oyun sonrası yapılan konseyde eleme adayı olarak kimin ismi yazıldı? İşte detaylar...

Her bölümü ile heyecan yaratan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. Dün yapılan acil durum konseyinde 7 yarışmacınının takımı değişti. Kırmızı ve mavi takımların ilk dokunulmazlık oyunlarında karşı karşıya geldiği Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. En iyilerin yavaş yavaş belli olduğu yarışmada eleme adayı olmamak için birbirinden iyi olan yarışmacılar kıran kırana mücadele sergiliyor.

Survivor Dokunulmazlığı kim Kazandı? 22 Nisan Survivor Eleme adayı Kim Oldu?

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

22 Nisan Survivor eleme adayı yapılan dokunulmazlık oyununu kaybeden takım arasından seçilecek. Oyun devam ederken yarışmanın takipçileri ise eleme adayı olarak kimin ismi yazıldı sorusuna yanıt aramaya başladı.

Survivor 22 Nisan dokunulmazlık oyunu galibi takım Mavi Takım oldu. Toplanan eleme konseyinde eleme adayı kırmızı takımdan Gökhan Keser oldu. 

Survivor'da dokunulmazlık oyunun ilk turunda kadınlar yarıştı. Kadınlar yarışında 8'e ulaşan ilk takım ilk turun galibi oldu. Kadınlar yarışında skor 7-7 iken Sema ve Nagihan karşılaşması oldu. Nagihan'ın sayısını almasıyla beraber ilk turun galibi Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyunu erkekler yarışı devam ediyor. Survivor'da Anıl-Hikmet karşılaşması sonrasında ise Ünlüler 6-5 skorluk ile öne geçti. Barış ve Ogeday karşılaşmasının kazanının Barış olmasıyla beraber Ünlüler yarışı 7-5 önde götürmeye devam ediyor. Dokunulmazlık oyunu ekranlara gelme devam ediyor.

Survivor Dokunulmazlığı kim Kazandı? 22 Nisan Survivor Eleme adayı Kim Oldu? ile ilgili etiketler Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.