Survivor Doktor Metin Neden Yok 2022? Survivor Yeni Doktoru Serhad Ömercikoğlu Kimdir, kaç yaşında?

Survivor 2022 All Star heyecanı devam ediyor. Şampiyonları buluşturan bu seneki kadroda sakatlıklar da kendini göstermeye başladı. Sakatlanan her yarışmacı Survivor doktoru Metin Kuş'a koşardı her sene. Ancak All Star 2022'de Metin Kuş yok. Yerine ise yeni doktor Serhad Ömercikoğlu geldi. Peki Metin Kuş neden yok?

Survivor doktoru Metin Kuş neden yok merak ediliyor. Sabırsızlıkla beklenen Survivor 2022 heyecanlı anları ile devam ediyor. Birbirinden ünlü ve tanınmış isimleri kadrosunda barındıran yarışmada bu sene izleyicilerin de tanıdığı doktor Metin Kuş yer almıyor. Metin Kuş'un yerine doktor Serhad Ömercikoğlu geldi. Peki Metin Kuş neden yok? Survivor Doktoru Serhad Ömercikoğlu kimdir, kaç yaşında?

METİN KUŞ NEDEN YOK?

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaya göre Survivor 2022'de doktor Serhad Ömercikoğlu görev yapacak. İzleyicilerin bu yıl Hikmet, Evrim ve Barış Murat Yağcı'nın sakatlıklarında doktor olarak Serhad Ömercikoğlu'nu görmesi sonrası merak da arttı.

Survivor Doktor Metin Neden Yok 2022? Survivor Yeni Doktoru Serhad Ömercikoğlu Kimdir, kaç yaşında?

SERHAD ÖMERCİKOĞLU KİMDİR?

Dr. Serhad Ömercikoğlu, Marmara Üniversitesi'nde 2001-2007 yılları arasında Tıp eğitimi almıştır. Hemen ardından aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlamıştır. Dr. Ömercikoğlu Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği alanında da 2008-2010 yılları arasında da eğitim almıştır.

Serhad Ömercikoğlu Kimdir?

2007-2009 yıllarında pratisyen doktor olarak çalışmaya başlayan Serhad Ömercikoğlu, Marmara Üniversitesi'nde 2010-2015 yılları arasında da Acil Tıp Asistan Doktoru olarak deneyim kazanmıştır. 2015-2016'da ise Acil Tıp Uzmanı olarak çalışmıştır. Akabinde Marmara Üniversitesi bünyesinde Acil Tıp Uzman Doktoru olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Survivor Doktor Metin Neden Yok 2022? Survivor Yeni Doktoru Serhad Ömercikoğlu Kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Survivor doktor metin kuş neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.