Survivor Denisa elendi | Survivor İletişim Ödülü 1. Oyunu kim kazandı | Survivor 7 Şubat | Ödül ne aldılar

Survivor Denisa dün akşam elenen isim oldu. Survivor iletişim ödülü oyunu 1. oyunu kim kazandı? 7 Şubat Survivor'da Serhat ve Gökhan'ın yarıştığı ilk oyunda kim kazandı? İletişim oyununu kazanan takım ödül olarak ne aldı? Her bölümü ilgi ile izlenen Survivor 2017 7 Şubat son bölümü ile yine nefes kesti. Son bölümde adadan bir kişi elendi. Elenen isim Denisa oldu

Survivor Denisa dün akşam elenen isim oldu. Survivor iletişim ödülü oyunu 1. oyunu kim kazandı? 7 Şubat Survivor'da Serhat ve Gökhan'ın yarıştığı ilk oyunda kim kazandı? İletişim oyununu kazanan takım ödül olarak ne aldı? Her bölümü ilgi ile izlenen Survivor 2017 7 Şubat son bölümü ile yine nefes kesti. Son bölümde adadan bir kişi elendi. Elenen isim Denisa oldu.

Survivor 2017 Gönüllüler takımında kimler var | Survivor kim kimdir?

urvivor_7_ubat_iletiim_oyunu

Survivor son bölümde yarışmaya veda eden isim belli oldu. 7 Şubat Salı akşamı nefes kesen Survivor 2017'nin 14. bölümü izleyiviler ile buluştu. Survivor 2017 7 Şubat akşamı ödül oyunu için mücadele eden Ünlüler takımında İlhan Mansız ve Fatih arasındaki kavga geceye damga vurdu. Survivor kim elendi? İlhan Mansız ve Fatih diskalifiye oldu mu? Ödül oyunu neydi? İşte survivor 2017 7 Şubat son bölüm detayları...

Survivor 2017 Ünlüler takımında kimler var | Survivor kim kimdir?

TV8’in reyting rekortmeni yarışma programı Survivor’ın 14. bölümü dün akşam TV8 ekranlarında yayınlandı. Survivor son bölümde yarışmaya bir kişi veda etti.

Survivor_Denisa_kimdir

Survivor kim elendi?

Survivor 2017 14. bölüm dün akşam TV8'de yayınlandı. Survivor son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitledi.
Haftanın ilk dokunulmazluk oyunu sonrası kazan taraf Ünlüler olmuştu. Gönüllüler konseyde Erdi ve Denisa’nın ismini vermişti. İkinci dokunulmazlık oyununda ise Gönüllüler üstünlük sağlamış, Ünlüler ise Sabriye ile Adem’in ismi eleme potasına çıkarmıştı. Bugünkü elemede en az oyu alan Denisa olunca yarışmaya veda eden isim oldu.

Survivor Denisa

Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Dün gece yayınlana 14. bölümünde Survivor ödül oyununu kim kazandı. 7 Şubat salı akşamı Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler eleme öncesi ödül oyununa çıktılar. Yine çok zorlu bir parkurda mücadele veren her günüllüler ve ünlüler takımlarında gerilim yüksek düzeydeydi. Heyecan dolu oyunu Gönüller takımı kazandı ve ödülün sahibi oldular. İletişim Ödülü’nü kazanan Gönüllüler Takımı yarışmacıları, hayranlarından gelen mesajları okudu.

Survivor İlhan Mansız Fatih kavgası

Survivor İlhan Mansız ve Fatih arasında büyük kavga

Survivor 14. bölümde İlhan Mansız ve Fatih arasında büyük kavga yaşandı. İlhan Mansız ve Fatih Hürkan ödül oyunu sırasında kavgaya tutuştu. İkiliyi ayırmak için diğer yarışmacılar devreye girdi. Bu çabasının yeterli olmaması ve İlhan ve Fatih’in kavga ederken yere düşmesi gecenin dikkat çekici ayrıntılarından oldu. İkili diskalifiyenin eşiğinden döndü.

survivor_Denisa

Survivor'da Acun Ilacalı'dan sürpriz

Acun Ilıcalı, ‘Survivor Panaroma’ programında büyük bir sürprize imza attı. Ilıcalı, bu sene Survivor’da ödül olarak yarışmacıları Venezuela’daki Los Roques adlı adaya götüreceklerini açıkladı.

Acun Ilıcalı: Can çekişerek iftara giriyorum

Survivor’da bu sene şartların neden ağırlaştığı konusunda bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, kendinden örnek verekrek konuya açıklık getirdi. Yarışmacılardan Eser’in geçirdiği açlık kriziyle ilgili olarak, durumun bünyeden bünyeye farklılık göstereceğini belirten Ilıcalı, “Mesela ben Ramazan’da can çekişerek iftara giriyorum” dedi.

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.