Survivor Ceyhun Uzun kimdir? Hayat hikayesi ile duygulandırdı

Survivor Ceyhun Uzun kimdir? Survivor yeni sezonda kaldığı yerden ilerliyor. Survivor gönüller takımında yarışan Ceyhun Uzun hikayesi ile ekranları başındaki izleyicileri duygulandırdı. İşte Survivor Ceyhun Uzun'un yaşamı ile ilgili detaylar...

Survivor Ceyhun Uzun kimdir? Survivor 2020 yayın hayatına başladı. Survivor'un ilk bölümüne damga vuran isimlerden biri ise Survivor gönüller takımında yarışan Ceyhun Uzun oldu.Uzun anlattığı hikayesi ile yürekleri burktu. Peki Ceyhun Uzun kimdir? Detaylar haberimizde...

CEYHUN UZUN KİMDİR?

Ceyhun Uzun'un İngiltere Maraton koşusunda 3 dünya rekoru var.

1: 2017 En hızlı koşu 5 kişi birlikte Scooby doo arabanın içinde koşarak,

2: 2018 En hızlı maraton 6 kişi Ghostbusters arabanın içinde koşarak,

3: 2019 En hızlı maraton 6 kişi Thunderbirds uçak içinde koşarak.

İngiltere'de 2 olimpiyat derecede AJ BELL Triatlon dereceleri var

Londra, Atina, Berlin, Kıbrıs, Sydney, Türkiye maratonu koştu.

2018 yılında polisler arasına seçildi ve Prens William ve Prens Harry'nin Kensington sarayına davet edildi.

2 kere bisiklet turuna çıktı. İlkini Londra'dan Paris'e 24 saatte tamamladı. İkincisini ise Londra'dan Brugge'a 22 saatte tamamladı.

CEYHUN UZUN'UN HİKAYESİ DİNLEYENLERİ DUYGULANDIRDI. CEYHUN UZUN'UN SÖZLERİ:

“Dört yaşındayken annem-babam ayrıldı. Ben ve kardeşimi baba aldı, İngiltere’ye yerleştik. 19 yaşında polisliğe müracaat ettim ve kazandım. 1988’le eşimle tanıştım Kuzey Kıbrıs’ta, 1990’da evlendik, 1995’te kızımız doğdu Tanyeli. Çok süper bir çocuktu, mutluyduk, çok bir şey istemezdik hayattan. 2013’te kızımın 18. Yaş doğum gününü kutladık. 6 gün sonra bir sızı vardı göğsünde, hastaneye götürdük. Tanyeli güçlü bir çocuktu. Kaburga kemiğinde bir şey buldular, kemik kanseri çıktı. Tedaviler 2.5 yıl sürdü, kızım pozitif durdu sonuna kadar. 2.5 yıl sonra kanser temizlendi, sanki yeni doğduk dünyaya. Eşim işine döndü, kızım okuluna döndü ama bir korku vardı içimde. Maalesef 6 ay sonra baş ağrısı vardı. Götürdük hastaneye, 3-4 gün bekledik. Dedi ki netice ne olursa olsun bana söylemeyin, doktorun yüzünden hemen anladım. Dedi ki 3 haftası kaldı kızınızın. 21 yaşında nişan yapmak istiyordu erkek arkadaşınla, nişanı öne çektik. Çok mutluydu, sarıldı bana. Çok severdi nişanlısını. Maalesef 2016’nın başında Tanyeli’mizi kaybetti, inşallah o bir melek oldu. Ben işe devam ettim 1 ay sonra, eşim kendinde değildi. Hiçbir şey incitemez beni artık ondan sonra, hiçbir şey zor değil.”

 

Survivor Ceyhun Uzun kimdir? Hayat hikayesi ile duygulandırdı ile ilgili etiketler TV8 Survivor Ceyhun Uzun
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.