Survivor Cemal Can'dan şok itiraf: Survivor benim için bitti!

Survivor 2020'de gönüllüler takımında yarışan Cemal Can'ın sözleri herkesi şaşırttı. Son zamanlarda performansı da düşmeye başlayan Cemal Can, "Survivor benim için bitti" dedi.

Survivor'da Cemal Can'ın söyledikleri izleyenleri şoke etti. Survivor'a hızlı başlayan ve başarıyla devam eden Cemal Can, dokunulmazlık oyunu sırasında içini döktü.

"BİTİRDİM KAFAMDA"

Yarışma alanında rakibine yaşadıklarını anlatan Cemal Can'ın "Ben daha dördüncü günden başladım şikayet etmeye. Adada yaşamak çok zor. Özlem zorluyor. Zayıfladık iyice çiroz olduk. Dayanamıyorum, bitirdim kafamda. Survivor benim için bitti" sözleri dikkat çekti.

cemal2

CEMAL CAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Survivor 2020'nin ilk haftalarında en iyi performans ödüllerini kazanan Cemal Can yarışmanın favori isimlerinden biri olarak gösteriliyordu. Ancak Cemal Can son günlerde yaşadığı düşüşle dikkatleri çekti. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı da Cemal Can'ıdaki düşüşe dikkat çekerek, "En kötü parkur derecesini yaptın" diyerek sözü Cemal Can'a verdi. Son zamanlarda mental olarak çok zorlandığını, bunun da performansını etkilediğini söyleyen Survivor Cemal Can, gözyaşlarına boğuldu ve sözlerini tamamlayamadı.

Survivor Cemal Can'dan şok itiraf: Survivor benim için bitti! ile ilgili etiketler Survivor Cemal Can survivor2019
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.