Survivor Cemal Can elendi mi? Cemal Can sakatlandı mı? Diskalifiye mi oldu?

Survivor Cemal Can elendi mi? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan fırtınası sürüyor. Survivor 2020'nin bu akşam yayınlanacak 93. bölüm fragmanında Cemal Can'ın omzundan sakatlandığı görülüyor. Acı içinde kıvranan Cemal Can'in sağlık durumu ve elenip elenmeyeceği araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Cemal Can elendi mi? Cemal Can sakatlandı mı? Diskalifiye mi oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor Cemal Can elendi mi? Heyecanın doruklara çıktığı Survivor 2020'de beklenmedik bir olay yaşanıyor. Yayınlanan 93. bölüm fragmanında Gönüllüler takımında Cemal Can'in omzundan sakatlandığı anlar yürekleri ağzılara getiriyor. Yarış esnasında acı içinde kıvranan Cemal Can'ın sağlık durumu merak ediliyor. Ersin Korkut'un sakatlığı sonrasında adaya veda etmesi akıllara geliyor. Acı içinde kıvranan Cemal Can'in sağlık durumu ve elenip elenmeyeceği araştırılmaya başlandı. TV8'de yayınlanacak yeni bölümde yaşanan gelişmeleri Acun Ilıcalı açıklayacak. İşte Survivor Cemal Can elendi mi? Cemal Can sakatlandı mı? Diskalifiye mi oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR CEMAL CAN SAKATLANDI! SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN ELENDİ Mİ?

Ekranların sevilen heyecan dolu yarışması Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer alan sürpriz sahneler izleyenleri ekran karşısına kilitleyecek. Gönüllüler takımı yarışmacısı Survivor Cemal Can Canseven'in yarışma esnasında sakatlandığı ve gözyaşlarına boğulduğu görülüyor. Bu durum; Survivor Cemal Can diskalifiye mi oldu, elendi mi sorularını akıllara getirdi. Öte yandan Cemal Can Canseven'in fragmandan görüldüğü kadarıyla ada konseyinde olmadığı görülmektedir.

SURVİVOR CEMAL CAN ADAYA VEDA MI EDİYOR, ELENDİ Mİ?

Survivor yeni bölümde Cemal Can Canseven'in kolundan sakatlandığı ve gözyaşlarına boğulduğu ekranlara gelecek. Hal böyle olunca Survivor Cemal Can elendi mi, diskalifiye mi oldu sorularının yanıtları akıllara gelmeye başladı. Eleneceğine dair iddialar gündeme gelse de henüz konuya dair resmi bir açıklama gelmedi. Aynı zamanda Cemal Can'ın en yakın arkadaşı ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in de kendi hesabından "Mutsuzum" yazdığı bu iddiaları güçlendirdi. Konuya yönelik resmi açıklama geldiğinde haberimizin içeriside olacaktır.

SURVIVOR CEMAL CAN KİMDİR?

Annesi Rize'li, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can 24 yaşında, İzmir doğumlu. Kendisinden 9 yaş büyük, "küçük annem" dediği bir ablası var.

Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Cemal Can, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başlayınca bu vesileyle İstanbul'a yerleşti ve arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ'lik eğitimi almaya başladı.

Survivor Cemal Can elendi mi? Cemal Can sakatlandı mı? Diskalifiye mi oldu? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 Survivor Cemal Can elendi mi? Cemal Can sakatlandı mı?
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.