Survivor Çağrı sabıkalı çıktı!

Survivor Çağrı'dan eski sevgilisi Eda Taşpınar'a tehdit iddiası merak ediliyor. Survivor yarışmasında Acun Ilıcalı'dan aldığı uyarılar ile dikkat çeken Survivor Çağrı hakkında bir yeni iddia daha gündem oldu. Survivor Çağrı'dan eski sevgilisi Eda Taşpınar'a tehdit iddiası!

Survivor Çağrı tehdit ve darp iddiaları ile gündem oldu. Kısa süre önce başlayan Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışmasında bu yıl yarışan Survivor Çağrı’dan eşine tehdit iddiası araştırılmaya başlandı. Birçok kişinin merak ettiği Survivor Çağrı tehdit iddiasını araştırdık.

Ada hatatında da yarışmacılarla sık sık tartışma yaşadığı gerekçesi ile Survivor'dan uyarı alan ünlüler takımı yarışmacılarından Çağrı Atakan hakkında dava açıldığı ortaya çıktı.

Survivor Çağrı sabıkalı çıktı! Eda Taşpınar'ı darp etti

Küfür edip tehdit etti!

Acun Ilıcalı'dan yarışma esnasında üst üste uyarı alan Atakan'ın geçmişte sosyetik güzel Eda Taşpınar ile aşk yaşadığı bilinmektedir. O dönemlerde de öfkesini yarışmada olduğu gibi kontrol etmekte zorlanan Survivor Çağrı Atakan'ın, Taşpınar'a şiddet uyguladığı ortaya çıktı.

Survivor Çağrı’nın ayrıca şiddet sonrası ayrılık kararı almış olan Taşpınar'ı telefonla arayarak, "Bana bak seni mahvedeceğim, ağzına s.." şeklinde sözlerle hakaret ve tehdit ettiği ortaya çıktı.

Survivor Çağrı sabıkalı çıktı! Eda Taşpınar'ı darp etti

Survivor Çağrı’ya 5 yıla kadar hapis istendi

Eda Taşpınar yaşadıklarından sonra dava açarak Survivor Çağrı Atakan hakkında şikayette bulunduğu ortaya çıktı. Mahkemeye taşınan olayda Survivor Çağrı Atakan hakkında 5 yıla kadar hapsi istenerek dava açıldı. Yarışmacının yaptıkları bununla da sınırlı kalmadığı öğrenildi. Survivor Çağrı Atakan'ın ayrıca Eda Taşpınar'ın çocukluk arkadaşına da yumruk attığı öğrenilmiştir. (Kaynak-Mynet)

Survivor Çağrı sabıkalı çıktı! ile ilgili etiketler Eda Taşpınar Darp Tehdit Survivor Çağrı çağrı atakan iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.