Survivor Çağrı hakkında karar verildi! 9 Mart Survivor Çağrı'dan Murat Ceylan'a olay sözler!

Survivor Çağrı diskalifiye mi oldu sorusu, yarışmanın 9 Mart Salı akşamı yayınlanan 44. yeni bölümde netlik kazanması bekleniyor. 2021 Survivor Ünlüler takımında yer alan Çağrı Atakan'ın tartıştığı görüntüler çok konuşuluken programın sunucusu Murat Ceylan'a söylediği sözler sonrası Çağrı elendi mi sorusunu da gündeme getirdi.

TV8'in en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor 2021 hız kesmeden devam ederken yarışmanın 44. yeni bölümü bu akşam ekrana geldi. Ünlüler ile Gönüllüler takımının kıyasıya yarıştığı Survivor son bölümde yaşanan kavga ise izleyicinin merak konusu oldu. Survivor Çağrı Atakan'ın progrmaın sunucusu Murat Ceylan'a sarf ettiği sözler olay yarattı!

SURVİVOR ÇAĞRI ATAKAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

9 Mart 2021 Survivor iletişim oyunu ve eleme konseyine sahne olacak. Survivor 44. yeni son bölümde Çağrı Atakan'ın oyun sırasında çıkardığı gerginlik sonrası programın sunucusu Murat Ceylan olaya müdahil olarak Çağrı yeter demiş, Çağrı Atakan ise Murat Ceylan'a "Ne yeter, sanane!" cevabı olay oldu.

Çağrı diskalifiye mi oldu? Survivor Çağrı Atakan, Murat Ceylan'a ne dedi?

Ünlüler takımının sakinleştirmeye çalıştığı Survivor Çağrı'ya, eleme konseyinde Acun Ilıcalı tepki gösteriyor. Ilıcalı, ''Ben arkadaşıma yapılan bu hareketi kabul etmiyorum. Şimdi 'yarışmayı bırakıyorum' dersen mutlu olurum" şeklinde konuşuyor. Çağrı Atakan'ın diskalifiye olup olmadığı ise salı akşamı ekrana gelecek bölümde netlik kazanacak.

Survivor Çağrı hakkında karar verildi! 9 Mart Survivor Çağrı'dan Murat Ceylan'a olay sözler! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 survivor çağrı diskalifiye mi oldu çağrı atakan survivor 2021
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.