Survivor Çağrı Atakan kimdir? Kaç yaşında? Survivor Çağrı hangi dizilerde oynadı?

Survivor 2020 Ünlüler takımı belli oldu. Yeni yılla birlikte TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor 2021'de ünlüler kadrosunda yer alan Çağrı Atakan kaç yaşında, evli mi? Yarışmanın en güçlü oyuncularından biri olması beklenen Survivor Çağrı Atakan aslen nereli?

Survivor 2021 Ünlüler takımında yer alan Survivor Çağrı Atakan, Survivor fragmanının yayınlanmasının ardından merakla araştırılıyor. TV 8'in fenomen yarışması Survivor 2021 9 Ocak'ta start alıyor. Peki, Survivor Çağrı Atakan kaç yaşında? Nereli?

SURVİVOR ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Survivor Çağrı Atakan kimdir? Kaç yaşında? Survivor Çağrı hangi dizilerde oynadı?

Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. 2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola verdi. Tiyatro ile ilgilendi.

Çağrı Atakan 2017 yılında “Çukur” dizisinde “Remzi” karakteri ile en büyük çıkışı yaptı. 2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterine hayat verdi.

Çağrı Atan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir.

Çağrı Atakan oynadığı dizilerin listesi aşağıda yer almaktadır.

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler

Survivor Çağrı Atakan kimdir? Kaç yaşında? Survivor Çağrı hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler Survivor 2019 survivor çağrı atakan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.