Survivor büyük ödül ne? Survivor 2020 final ne zaman?

Survivor'da büyük ödül ne oldu sorusunu merak edenler için araştırdık. Uzun zamandır devam eden Survivor yarışmasında dün akşam oynanan ödül oyunu yine kıyasıya geçti. Peki büyük ödül ne oldu?

Survivor'da büyük ödül merak konusu oldu. Herkesin merak ettiği finale yaklaşmışken son büyük ödül oyunu yine kıyasıya geçti. Survivor'da son büyük ödül oyunu için yarışan yarışmacılar ellerinden geleni ortaya koydu. Mavi takım ve kırmızı takım başladıkları yer deniz üreindeki parkurda oynadı.Peki bu kıyasıya oyunun ödülü ne oldu? 

Survivor büyük ödül ne? Survivor 2020 final ne zaman?

7 TEMMUZ SURVİVOR 2020 BÜYÜK ÖDÜL NEYDİ?

Murat Ceylan'ın sunumunu yaptığı ödül oyununda iki takım kıyasıya yarıştı. Kazanan takımın sahip olacağı büyük ödül ise kazanan takımı almaya özel olarak gelen Katamaran, kazanan takımın yarışmacılarını Dominik Cumhuriyeti'nin en popüler ve lüks oteline götürecekti. Katmaranda eğlenerek yemek yiyen yarışmacılar daha sonra oteline götürüldü. Otele yerleşen yarışmacılar avm'de alışveriş yaptı. Geceyi orda geçiren yarışmacılar ise ertesi sabah Türk kahvaltısı keyfi yaşadı.

Survivor büyük ödül ne? Survivor 2020 final ne zaman? - Resim : 2

7 TEMMUZ ÖDÜL YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Kıyasıya geçen yarışmanın kazananları Cemal Can , Sercan ve Yasin oldu.

SURVİVOR 2020 FİNAL NE ZAMAN?

Survivor 2020 Şubat ayından beri ekranlarda. Herkes finalin ne zaman gerçekleşiceğini merak ediyor. Son ödül oyunun oynandığı yarışma 13-14 Temmuz'da finalini gerçekleştirecektir. İstanbul'da yapılması planlanan finalin yeri tam olarak belli değil. Finalde sadece eski yarışmacılar ile Survivor 2020 yarışmacılarının aileleri katılacak. Ailelere 4 kişilik kontenjan verilmesi planlanıyor.

Survivor büyük ödül ne? Survivor 2020 final ne zaman? ile ilgili etiketler survivor 2020 büyük ödül kim kazandı final ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.