Survivor bu hafta kim elendi? 21 Nisan Survivor kim elendi? 10. Hafta sms sonuçları! Kim gitti?

Survivor bu hafta kim elendi? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de eleme heyecanı yaşanıyor. Ada konseyinde yarışmaya kimin veda ettiği belli oldu. Bu haftanın sms sıralaması ise şaşkınlık yarattı. Kimin adaya veda ettiği araştırılmaya başlandı. İşte Survivor bu hafta kim elendi? 21 Nisan Survivor kim elendi? 10. Hafta sms sonuçlarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Survivor 2020 bu hafta kim elendi? Acun Ilıcalı'nın sunduğu sevilen yarışma programı eleme gecesiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Barış ve Yasin'in kavgasının masaya yatırıldığı gecede bir yarışmacı adaya veda edecek. Bu haftanın sms sıralaması ise şaşkınlık yarattı. Kimin adaya veda ettiği araştırılmaya başlandı. İşte Survivor bu hafta kim elendi? 21 Nisan Survivor kim elendi? 10. Hafta sms sonuçlarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Birleşme haftasının ardından gerilimin daha da arttığı Survivor’da 21 Nisan Salı günü kim elendi her yerde aranmaya başladı. Değişen kuralın ardından cumartesi ve pazar akşamı iki dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor’da bu hafta ilk oyunu gönüllüler kaybetti ve Barış’ın adını yazdılar. İkinci oyunu da ünlüler kaybetti ve potadan çıkan isim Ezgi oldu.

Tv8 ekranlarında bu akşam 53.bölüm ile yayında olacak olan Survivor 2020’de adaya veda eden isim açıklanacak. Ünlüler ve gönüllüler takımından birer adayın yer aldığı gecede SMS Sıralaması sonuçları açıklanırken bu sonuçlara göre en çok oyu alan 2’şer yarışmacı toplamda 4 aday daha belirleyecek. 6 aday arasından en az oyu alan veda eden isim olacak.

CANLI HABER BAĞLANTISINI TIKLAYARAK ANLIK DEĞİŞİMLERİ GÖREBİLİRSİNİZ.

21 NİSAN GÖNÜLLÜLER ELEME ADAYLARI KİM?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler ilk eleme adayı olarak Barış dedi.

SMS sıralamasına göre gönüllülerden 2 isim daha söylenecek.

Akşam açıklanacak diğer adaylar anlık haberimize eklenecektir. Canlı haber bağlantısı ile anlık değişimi görebilirsiniz.

21 NİSAN ÜNLÜLER ELEME ADAYLARI KİM?

2. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler ilk eleme adayı olarak Ezgi dedi.

SMS sıralamasına göre ünlülerden 2 isim daha söylenecek.

Akşam açıklanacak diğer adaylar anlık haberimize eklenecektir. Canlı haber bağlantısı ile anlık değişimi görebilirsiniz.

21 NİSAN 2020 SALI SURVIVOR KİM ELENDİ?

Survivor bu hafta elenen isim Ünlüler takımından Ezgi oldu.

21 NİSAN 10. HAFTA SMS SIRALAMASI

Survivor 2020’de bu akşam SMS sıralaması ile Survivor 2020’ye veda edecek isim belli oldu. Gönüllülerde Barış, Evrim ve Cemal Can ilk sıraları oluştururken, Ünlülerde Mert ve Aycan oldu.

NİSA VE MERT NEDEN KAVGA ETTİ?

Nisa oyuna ıkarken Mert “zaten düşecek” demesi gerginliği başlattı. Nisa Mert’e kapa çeneni deyince aralarında tartışma yaşandı.

Survivor bu hafta kim elendi? 21 Nisan Survivor kim elendi? 10. Hafta sms sonuçları! Kim gitti? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 21 Nisan survivor bu hafta kim elendi survivor kim veda etti
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.