Survivor birleşme partisinden ilk kareler! Acun Ilıcalı paylaştı...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2020 birleşme partisinden ilk kareleri sosyal medya hesabında paylaştı. Partiye DJ Cemal Can ve Aycan'ın performansı damga vurdu.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2020'de birleşme partisi yapıldı. Çekimlerden dolayı Dominik'te olan Acun Ilıcalı, eğlenceli anları Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

İLK GÖRÜNTÜLER

Aylarca zorlu parkurlarda yarışarak mücadele eden yarışmacılar, dün birleşme partisinin keyfini çıkardı. Kızı Melisa ile koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye'ye dönemeyen Acun Ilıcalı ise partinin keyfili anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Virüs nedeniyle büyük bir organizasyon düzenleyemeyen Ilıcalı, yarışmacılar halay çektiği anları yayınladı. Ilıcalı'nın paylaştığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılırken DJ olan yarışmacı Cemal Can Canseven ile Aycan'ın düeti ve dansı büyük beğeni topladı.

Survivor birleşme partisinden ilk kareler! Acun Ilıcalı paylaştı...

DETAYLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Geçtiğimiz günlerde birleşme partisinin sistemini anlatan Acun Ilıcalı "Cuma günü araba oyunumuz var. Cumartesi günü yayında büyük bir derbimiz olacak. Sonra tartı yarışması olacak. En çok kilo verene, ileri ki ödül oyunlarından birinde çift katı yeme imkanı vereceğiz. Pazar günü şarkı yarışması, pazartesi de takım değişikliği konseyi var. Takım değişikliğinde de bir sürprizimiz var" demişti.

Survivor birleşme partisinden ilk kareler! Acun Ilıcalı paylaştı... - Resim : 2

Survivor birleşme partisinden ilk kareler! Acun Ilıcalı paylaştı... - Resim : 3

Survivor birleşme partisinden ilk kareler! Acun Ilıcalı paylaştı... ile ilgili etiketler Survivor Parti survivor 2020 cemal can canseven aycan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.