Survivor birleşme partisinden çok özel görüntüler!

Acun Ilıcalının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği sevilen yarışma programı Survivor 2018'de yaşanacak birleşme partisinden ilk görüntüler yayınlandı.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün birleşme partisine Aleyna Tilki ve pazar günü dünya evine giren İbrahim Büyükak'ın konuk olacağını açıklamıştı.

JÜRİ OLACAKLAR

Birleşme partisine katılan genç şarkıcı Aleyna Tilki, şarkı yarışmasında jürilik yapacak. İbrahim Büyükak ise yarışmacılarla eğlenmenin yanı sıra jüri olacak.

 ADAYA GELDİLER

Yeni evli İbrahim Büyükak eşi Nurdan Beşen'le Dominik Adası'na gitti. Ilıcalı, uçaktan indikten sonra çiftle çekindiği fotoğrafı "Portekiz manzarası" notuyla paylaştı.

Survivor birleşme partisinden çok özel görüntüler! - Resim : 2

PARTİDEN VİDEO PAYLAŞTI

Acun Ilıcalı, gelecek bölümlerde ekrana gelecek birleşme partisinin ilk görüntülerini Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı. Ilıcalı'nın paylaşımlarında Birsen, Merve ve Adem'in şarkı yarışmasındaki performansları yer alıyor.

Survivor birleşme partisinden çok özel görüntüler! - Resim : 3

Survivor birleşme partisinden çok özel görüntüler! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor Instagram video survivor 2018 birleşme partisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.